Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire irányítson egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire irányítson egy férfi a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 17:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%
Ez nem könnyű a mai világban ahol a nemi szerepek már nincsenek és mindenki kikér magának mindent " hogy nehogy már én csináljam.."
2020. nov. 4. 17:29
 2/20 anonim ***** válasza:
17%
Nekem fontos, hogy határozott legyen a férfi, és ő iranyitson. Szerintem ettől férfi egy férfi.
2020. nov. 4. 17:30
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem semennyire. Én teljes mértékben a dinamikus egyensúly és az egyenjogúság híve vagyok nőként.
2020. nov. 4. 17:34
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Semennyire. Minek is kéne irányítania? Mitől lenne bármi előjoga?
2020. nov. 4. 17:35
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Mit kene megis iranyitani egy kapcsolatban? Gondolom ket felnőtt onallo kereso emberrol van szo akiknek megvannak a sajat erdeklodesi koreik.
2020. nov. 4. 17:37
 6/20 anonim ***** válasza:
8%
Mert ez az alap viselkedésük része, így érzik jól magukat. Nem arra kell gondolni, hogy a nő meg se szólalhat.. Nem kell ezt félre értelmezni.
2020. nov. 4. 17:37
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
Fura hogy mindenki egyből a negatív dolgot látja ebben, én arra gondolok, hogy olyan dolgokat tesz, ami a nőnek is jó.
2020. nov. 4. 17:39
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
De valószínűleg a hozzászólók nem nők és férfiak, hanem csajok és pasik..
2020. nov. 4. 17:40
 9/20 anonim ***** válasza:
87%

De amugy mondd mar meg mi a tokomet kell iranyitani? A haztartast? A pénzügyeket? A gadasagot? A programokat? Legiforgalmat?

Valahogy en nem tudom ezt elkepzelni. Programokat általában en szervezek, mert tobb minden jut eszembe de a parom is szokott kitalalni, van egy kozos szamlank amibol bevasarolunk es fizetunk minden szamlat, bevasarolni egyutt szoktunk,fozni mindig amikor raer valaki, haztartasi munkakat meg felosztottuk kinek izlese szerint mit csinál. Szóval tenyleg nem ertem valaki magyarázza mar el

2020. nov. 4. 17:46
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen az egyenjogúság híve vagyok, de szeretem, ha egy olyan férfi van mellettem, aki stabil és biztonságot nyújt, valamint, hogy támogat mindenben.

Szóval inkább ez, mint az irányítás.

2020. nov. 4. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!