Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapcsolat elejétől számítva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolat elejétől számítva mennyi idő alatt jutottak el a tökéletes pukibizalomig?

Figyelt kérdés
Ha csak az egyik fél akarja, az elég oka szakításra, nem?
2020. nov. 6. 11:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
66%
5 éve vagyunk együtt, 3 éve élünk együtt, nem durrogtatunk egymás orra alá ha nem muszáj. Ha becsúszik az nem gáz, az már a kapcsolatunk elején se volt gáz, de ha megoldható akkor inkább nem a szobában eregetünk.
2020. nov. 6. 11:45
 2/28 anonim ***** válasza:
46%

Pukibizalom? Vagyis akkor fingok a parom orra ala, amikor kedvem tartja? Szakito ok, mert egy gorennyel nem fogik egyutt elni.

Mi a parommal evek ota egyutt vagyunk, megsem fingunk egymas orra ala! Ha megesik megesik, elvicceljuk es kesz, hiszen termeszetes dolog. Deviszont abban mindketten egyetertunk, hogy akarattal nem engedjuk ki a "galambot" ott ahol nem muszaj! Ki lehet menni a mosdoba. Komolyan nem ertem..vegyem megtiszteltetesnek, hogy a parom altal kiengedett gazokat szagolgathatom?!

A bizalmat itt inkabb annak tudom be, hogy nem csinalok belole ugyet es nem erzem magam kellemetlenul a parom elott. Viszont aki akarattal mellem fingik attol inkabb megundorodok...

2020. nov. 6. 11:48
 3/28 anonim ***** válasza:
88%

Ok a szakításra ha csak az egyik fél akar pukizni?

Jézusom :D

2020. nov. 6. 11:49
 4/28 anonim ***** válasza:
67%
Nincs tökéletes pukibizalom, főleg akaratlagosan. Az már pont elég, ha az egyik megteszi, és a másikat ettől nem kapja el az undor, hogy ezt hogy képzelte. Szakítóoknak semmiképpen nem mondanám, van aki a családja előtt sem ereget galambokat.
2020. nov. 6. 11:53
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
néhány hónap. hál istennek egyikünk sem az a karót nyelt fajta. egymás orra alá nem fingunk, de a mosdóba se rohangászunk ki, inkább jókat röhögünk a különféle akusztikai effektusokon
2020. nov. 6. 11:54
 6/28 anonim ***** válasza:
50%
önmagában amúgy nem hiszem, hogy sok embernél szakítóok (hacsak nem az ismerkedési fázisban történik a fingóverseny). kisebb idegesítő heppjei mindenkinek vannak, legkésőbb együttélésnél úgyis kijön. emellett meg lehet kérni a másikat, hogy ne csinálja. a szakítás általában sok kisebb dologból jön össze, pl. ha mondjuk sok más dologban is igénytelen, vagy általánosságban nem figyel a másik igényeire.
2020. nov. 6. 11:59
 7/28 A kérdező kommentje:
Azért ha mondjuk összebújva filmezik egy pár meghitten, és az egyiknek durrantania kell, akkor kirohangál feszt? Na jó hogy nem már! Ne legyünk már nevetségesek, ennyit el kell tudni jó humorral viselni.
2020. nov. 6. 12:02
 8/28 anonim ***** válasza:
14%
"az egyiknek durrantania kell, akkor kirohangál feszt? Na jó hogy nem már!" Tippelek, egyedül élsz. Nyertem?
2020. nov. 6. 12:04
 9/28 anonim ***** válasza:
37%
Igen Kerdezo..mas sem hianyzik egy meghitt estehez, mint a te orfacsaro buzod!
2020. nov. 6. 12:06
 10/28 anonim ***** válasza:
75%

Hát mi párommal elég jól megtaláltuk egymást, mert egyikőnk se az a finnyás típus.

Mikor összejöttünk már barátként ismertük egymást előtte 5 éve.

Kb. 2 hete lehettünk "hivatalosan" együtt, amikor az ágyban feküdtünk. Én a hasamon feküdtem, ő pedig simogatta a fenekemet, majd egyszer csak istenesen belemarkolt. Hát én aznap reggeltől visszaszorítottam az összes pukimat és azzal a lendülettel ahogy rámarkolt én akkorát oda eresztettem, hogy a mai napig röhögünk ezen, pedig már 3 éve volt :D

Nem fingunk nonstop egymás orra alá, de ha kicsúszik, ez van. Felesleges ezen hisztizni, röhögünk egy jót és majd elszáll a szag. Ettől nem lesz kevésbé vonzó se ő, se én.

22L és 3 éve együtt.

2020. nov. 6. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!