Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kiszeretnék költözni Ázsiába de párom pedig nem. Elég sokszor ezen veszekedünk. Most mondjak le az álmomról?
Gyakoroljál még.
Elég gyenge kérdés volt.
Nem akar jönni mert hogy a családját nem akarja itt hagyni. És elég csúnyán beszélt velem. Mondtam neki hogy nem probléma ha nem szeretne jönni. Akkor maximum újra távkapcsolatban lennénk. Vagy jöjjön ki velem, de ő nem szeretne. Mert hogy itt van a családja.
De én nem bírok itt élni. Egyszerűen nem szeretek.
Nem szeretném mert ő a mindenem.
De lemondani sem szeretnék az álmaimról..
Utolsó miért engedted el?
Én kétlaki akartam lenni, pont vmely nap találtam fotókat az ingatlanról amit vettem. (Illetve 51 százalékban helyi néven volt papíron de ez lényegtelen)
Szóval hazajöttem azt itthon szerelmes lettem lemondtam róla, telket eladtam és közelebbi országot néztem. Ahol ugyancsak nem akart a párom élni, mert ő egy 25km-es karikát bejelölt ahol született és ott van vége mindennek. Így újra itthon vagyok most már gyerekek is vannak amiatt se lehetne így túlkeppen marad a képek nézegetése és néha nagyon hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!