Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, zavarna titeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavarna titeket, ha a barátnőtöknek nem lennének barátnői?

Figyelt kérdés

2020. nov. 5. 17:50
A kérdező szavazást indított:
Igen, az ilyen lánnyal valami nincs rendben
Nem zavarna, ettől még lehet normális és jó barátnő
30 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem, azt viszont igen, hogy olyan hülye, hogy erről kérdést tegyen ide ki.
2020. nov. 5. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se nagyon vannak barátaim. Legalábbis olyan akire tényleg számíthatok. Haverok, meg hülyülő társak vannak sokan.

F

2020. nov. 5. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem pl nincs már barátom 1 éve.

Engem nem zavarna, ugyanúgy lehet élvezni az életet.

2020. nov. 5. 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt, én örülnék neki.
2020. nov. 5. 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem sincsenek barátnőim, páromat mégis zavarja.

1#

2020. nov. 5. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Nekem sincsenek, mert nem tudom eldönteni, hogy az áskálódó picsával barátkozzak-e a HR-ről, vagy a hülye rbanccal, aki minden pasi farkára rámászik. 🤔
2020. nov. 5. 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem zavar!

F

2020. nov. 6. 08:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincsenek szorosabban baratnoim, van kb 2 baratnom akikkel hetente-kethetente dumalok, meg 2 csaj haver bulizni evi negyszer kb.

Parom szerint furcsa, neki van 3-4 evtizedes legjobb baratja napi szintu kommunikacioval, sok ismerose, ill a korabbi baratnoi szinten nagy sleppel rendelkeztek, tarsasag kozpontjai voltak. En attol amugy hanyok ha vkinek tucatnyi “legjobb baratja” van.

En a valaskor jottem ra h sok az erdekbaratom, sokan lemorzsolodtak a haverok kozul.

A 40. Meglepi Szulinapomra alig tudott a parom par embert hivni es ez szerinte fura. Lehet...

2020. nov. 6. 23:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem már azért nincsenek barátnőim, mert más országokban élnek mind. Akikel helyben ismerkedtem, azok nagyon korán megbuktak úgymond. Elkezdtek áskálódni, irigykedni, féltékenykedni, kibeszélni. Nem tiszteltek engem és folyamatosan lehúztak engem, hogy többnek higyjék magukat nálam. Nem volt egyensúly ezekben a lánybarátságokban...de melyikben van?! Amelyik csaj azt mondta nekem, hogy ő nem egy tipikus rinyálós liba, na pont az hisztizett valami félreértés miatt, majd letiltott fbn. Munkahelyen a pletyike, szemétkedés megy. Suliban rivalizálás. Egyszerűen nem találok barátnőket magam mellé, mert elviszi az agyukat a versengés.
2020. nov. 7. 00:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Örülnék neki, ha nicnsenek barátnői.

Tapasztalatom szerint sokszor ezek a legjobb barátnők basszák el a legjobb barátnők életét.

Sajnos a nők ilyenek.

2021. jan. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!