Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna titeket, ha a barátnőtöknek nem lennének barátnői?
Nekem se nagyon vannak barátaim. Legalábbis olyan akire tényleg számíthatok. Haverok, meg hülyülő társak vannak sokan.
F
Nekem pl nincs már barátom 1 éve.
Engem nem zavarna, ugyanúgy lehet élvezni az életet.
Nekem sincsenek barátnőim, páromat mégis zavarja.
1#
Nekem sincsenek szorosabban baratnoim, van kb 2 baratnom akikkel hetente-kethetente dumalok, meg 2 csaj haver bulizni evi negyszer kb.
Parom szerint furcsa, neki van 3-4 evtizedes legjobb baratja napi szintu kommunikacioval, sok ismerose, ill a korabbi baratnoi szinten nagy sleppel rendelkeztek, tarsasag kozpontjai voltak. En attol amugy hanyok ha vkinek tucatnyi “legjobb baratja” van.
En a valaskor jottem ra h sok az erdekbaratom, sokan lemorzsolodtak a haverok kozul.
A 40. Meglepi Szulinapomra alig tudott a parom par embert hivni es ez szerinte fura. Lehet...
Örülnék neki, ha nicnsenek barátnői.
Tapasztalatom szerint sokszor ezek a legjobb barátnők basszák el a legjobb barátnők életét.
Sajnos a nők ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!