Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Velem van a baj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Velem van a baj? Megcsalna?

Figyelt kérdés
Párommal idén leszünk 2 evés együtt. Van egy 4 hónapos kislányunk. A terhesség alatt veszélyeztetett terhes voltam s emiatt tilos volt a szex a 3.HÓNAPTÓL. A Szülés után 2szer voltunk együtt. Azt mondja azért mert nem tetszik az h ő meghízott a alig bírja a szexet. Meg az se túl kivánatos hogy szerinte én sokat hisztizek. Egyre jobban kezdem úgy érezni magam mint egy hazvetezono. Nem érzem nőnek magam. Próbáltam vele beszélni erről de mintha süket fülekre találnék...

2020. nov. 4. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

ezt a kerdest mintha mar valaki pont ezzel a sztorival feltette volna...

dugjal egyet massal

2020. nov. 4. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
nem veled.sztem megcsal a 3.hónaptól....ez kamu kifogás részéről.
2020. nov. 4. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ne hisztizz. Legyél kedvesebb. Tuti javulni fog.
2020. nov. 4. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira általános.. Elkapkodtátok ti is a gyerekvállalást! Én is.
2020. nov. 5. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Tehát kb egy éves volt a kapcsolat, mikor bejött a gyerek a képbe... Soha nem értettem meg, hogy lehet ennyire hülye valaki...

A probléma nem a gyerek, hanem hogy egyikőtök se képes felelős döntéseket hozni, szinte nem is ismertétek egymást. A semmire vállaltatok egy gyereket, akinek elcseszhetitek az életét a sajátotok mellett...

2020. nov. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!