Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 eves egyetemista vagyok budapesten. Szerintetek gaz ha megcsalnam? (de nem mondanam el neki)

Nem gáz, hanem szánalmas. Messze éretlen vagy még agyilag egy párkapcsolathoz, így jobb, ha elhagyod a barátnődet, hogy ne okozz neki feleslegesen fájdalmat. Úgyse szereted őt, hiszen ha szeretnéd, eszedbe se jutna megcsalni.
20/L

Nem vagy FÉRFI!
Ha FÉRFI...vagy legalább férfi lennél, akkor nem kérnél engedélyt a neten idegenektől, hanem kanolnál.

Nem gáz, a fiatal éveidet ne pazarold el egyetlen nő mellett. Titokban feküdj le annyi nővel amennyivel csak tudsz, ha meg tényleg nagyon szereted a barátnőd, akkor ezek mellett is vele maradsz.
Ha férfi lép félre az nem gáz, mert ott csak testiség van.

Nekem is volt anno 17 évesen egy hasonló "lovagom", mint te. 13 éves korom óta bele voltam esve, 16 voltam, amikor végül összejöttünk.
Ugyanezt csinálta, amit te akarsz. Érzelmileg semmit nem tudott nyújtani, mert ahhoz kötődnie kellett volna. Ehelyett csak az számított, hogy minél több lányba belemárthassa magát... de persze saját bevallása szerint ő "szeretett" engem. (Ma már közel 50 éves, én is majdnem 40, de még most is azt állítja, szeretett akkor.) Másfél évig húztam vele, vártam, hogy megkomolyodik. Végül a sokadik kis bulija után kivágtam, és nagyon jól tettem. Sosem változott meg, nekem viszont lett olyan később, aki valóban szeretett.
Hogy miért írtam ezt le? Mert csak a farkatok számít... A lánynak élete első nagy szerelme vagy, de neked ő is csak luk, mint a többi. Az ilyen mint te remélem végül egyedül marad, mert azt érdemli. Alkalmi, olcsó lukakat, érzelmi támasz nélkül.

Az miért lényeg, hogy egyetemista vagy? Én se vagyok egy helyesírási bajnok, de ha egyetemre jársz, akkor írni nem kéne tudni?
Szánalmas vagy inkább.
A fitty fenét szereted Te azt a lányt!
Idióta...
N28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!