Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új munkahely miatt alig van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új munkahely miatt alig van szex, várjak vagy jelezzem, hogy ez így nem oké? Nő vagyok

Figyelt kérdés

Párom 1 hónapja van új helyen, betanul éppen, minden nap oktatásai vannak. Kollégáival jól kijön, hívják már sörözni is. Értem én, hogy stresszes ez, de lassan beáll a heti 1 szex ami nekem baromi kevés. Én akármikor váltottam munkát kívántam őt, bár tény, hogy nekem nem kell felállítani a műszert.

Mindenről tudok vele beszélni, erről is beszéltünk, azt mondta csak nagyon elfárad nap végére. Ezt én is látom rajta és próbálok megértő lenni, de meddig kéne még várnom? A próbaidejéből még 2 hónap hátra van...

Nem, nem csal meg, nem, én se fogom.

Én 23L, ő 24F.

2020. nov. 3. 15:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Annyit még, hogy előtte sem volt túl nagy libidója, 3 éve vagyunk együtt de az elején is max heti 3-4 szex volt, utána az átlag az olyan 2-3.

A 2-3 bőven elég lenne nekem is, de ezzel a heti 1-el nem tudok most megbarátkozni.

Mikor beszéltünk róla, mondta, hogy neki a szex nem nagy prioritás, szereti de elvan kevéssel is. Előttem 1 barátnője volt pár hónapig, egyéjszakás egy se.

Szeret az biztos, mert bújik, ölelget, puszilgat minden nap mikor hazaér.

2020. nov. 3. 15:06
 2/16 anonim ***** válasza:
13%
Szét fogtok menni. Most biztos nem hiszed, de egy év múlva gyere, aztán beszélgessünk!
2020. nov. 3. 15:08
 3/16 A kérdező kommentje:
1es: oké, lottó nyerőszámokat tudod még esetleg? azzal mennék is valamire
2020. nov. 3. 15:09
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Próbáld meg csábítgatni, szexi, új fehérnemű, egy jó olajos masszázs, együtt fürdés stb. Lehet jobban megjön a kedve hozzá. Önkielégíts többet ebben az időszakban, amíg ilyen stresszes, aztán beszéld meg vele, hogy álljatok vissza a heti 4-re.
2020. nov. 3. 15:20
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Mindenképp mondd el. Egyezzetek meg kettőben, amiből egy hétvége. A betanulásnak nagy része szellemi feszültség, ha már kollégáival iszogat, annyira nem nyomaszthatják.
2020. nov. 3. 15:23
 6/16 A kérdező kommentje:

Az a félelme, hogy próbaidő alatt elfogják küldeni, pedig semmi alapja nincsen. Ezt minden munkahelyváltáskor eljátszotta amúgy, nagyon megfelelési kényszeres és volt egy teszt, amit pár pont híján elbukott, ezért nagyon fél.

Szerintem amúgy az, hogy jóban van a kollégáival és az, hogy az oktatás lefárasztja egyáltalán nem függ össze. Az oktatás amiatt kell, mert hívásokat kezel, van, hogy délelőtt oktatáson ül aztán délután hívást vesz. Ha nem figyel oda, nem tanul, nem fog tudni hívást felvenni

2020. nov. 3. 15:27
 7/16 anonim ***** válasza:
Csempéssz intimitást a kapcsolatotokba, meg segíts neki ellazulni, meg hogy egy időre elfelejtse a munkát. Másként nem fog menni, a szexet nem lehet erőltetni.
2020. nov. 3. 15:34
 8/16 anonim ***** válasza:
5%

Szóval veled összebújni fáradt, de kocsmázni járni az új haverokkal van energia. Tudod ki venné be ezt a dumát. :D

Bár konkrétan megmondta, hogy annyira neki nem fontos a szex. Nem tudom, ez után miért kell kifogásokat mesélni...

2020. nov. 3. 15:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Most szemre kellett volna hánynom neki azt az 1 alkalmat amikor elment velük sörözni 6tól 11ig? Nem hiszem, hogy ez segítene a problémán, én nem ilyen barátnő vagyok.... örülök, ha jól kijön velük és ezáltal a stressz is kevesebb, ez egyébként most szombaton volt, azelőtt egyszer se ment sörözni velük.
2020. nov. 3. 15:52
 10/16 anonim ***** válasza:
22%

Jó, hát én már voltam kapcsolatban ilyen pasival aki mágikus módon mindig sajnos pont "túl fáradt" volt a szexhez, persze haverok-buli az ment hajnalig, szóval én többé nem veszem be ezt a kamu mesét. :D

De nekem is kellett idő hogy belássam hogy csak etetnek ezzel, nem hittem el persze egyből, hogy ez gond lenne.

2020. nov. 3. 15:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!