Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy ezt csinálja ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezt csinálja ?

Figyelt kérdés

Mit tennétek a helyemben ha a párotok veled tervezi el a jövőjét (legalábbis beszél róla) össze is költözök, csak közben más lányoknak ír hogy ismerkedne illetve random külföldiekre csakúgy rá ír snapchaten (a legjobb hely arra ha sutyiba akarsz beszélni mert úgy is eltűnik)

Csendes 20percek a telefonnal fürdés előtt a fürdőszobában.

Tudom, hogy némelyikőtök azt mondja majd ne törődjek vele mert hát velem tervez, de ez így nem korrekt. Akkor miért beszél többes számban a jövőről hogy majd "mi" illetve miért tömi a fejem a jó dolgokkal ha közben meg mást csinál sutyiban??? Valaki segítse ezt megérteni.

2020. nov. 3. 11:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Értelek. Nos, 1-1 ilyen vita alkalmával, ha kellően fontos vagy neki, és nagyon jó vagy az érzelmi manipulációban, akkor meg tudod fenyegetni annyira hogy egy időre abba hagyja ezeket a dolgokat vagy sokkal körültekintőbben rejtse el előled, megváltoztatni viszont esélyed sincs. Ezt írásban garantálom.

Valós megoldásra két lehetőséged van, vagy megalkuszol a saját elveiddel, vagy keresel valakit, aki valóban úgy gondolkozik mint te, és nem csak ezt a látszatot kelti.

Hogy hogyan alkuszol meg ez már lehet megbeszélés kérdése. Példéul megállapodhatok abban, hogy a chatszex az belefér, de a valóságban ne csaljon meg. Megállapodhattok abban, hogy közösen élitek meg és mondjuk 3asoztok vagy swingereztek, élnek ilyen emberek és nem a sátán évében születtek. Ez már egyéni ízlés kérdése, viszont ehhez alapvetően más szemlélet szükséges.

A jelenlegi konfliktust más módon feloldani szerintem nem lehet. Ha ki is taposod belőle a töredelmes bocsánatkérést, nem valódi megoldás.

2020. nov. 3. 12:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem.. Köszönöm a segítséget!
2020. nov. 3. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez puzser koppintás kb szo szerint ugyanezeket mondta o is egy eloadason.

En ott se adtam neki igazat mert egy szon lovagol ahelyett h a mogott levo tartalmat nezne. A monogamia mar nem az ami 100 evvel ezelott volt hanem (lehet hogy vegeredmenyben időleges de) kizárólagos elköteleződés egy partner mellett. Sztem aki felrek...r aztan valami mely filozofiai eszmere fogja az egyszeruen moralis lustasagban szenved. Ha valaki a poliamoria hive kepviselje azt de ne probaljon masokat meggyozni vagy a sajat tetteit legitimalni utolag a masikat h.lyenek vagy maradinak vagy ertetlennek beallitva. Ha a kerdezo ugy ment bele a parkapcsolatba h marpedig ez kizarolagosan kettejüke akkor igenis atveri es megcsalja a pasija amikor ezt az egyezseget megszegi.

2020. nov. 3. 14:23
 14/17 A kérdező kommentje:

Először enis össze borzoltam a szemöldököm a szöveg láttán :)

Hogy tényleg így működik? Csak pár évre lehet tervezni akárkivel is? Ez hülyeség. Mostis vannak kivételek és lesznek is. Igen sokan vannak biztos akik így gondolkodnak hogy ez már nem az a világ itt már csak futó kalandok lehetnek.

Hiszem hogy ha nagyon akar akkor az ember meg tud változni. Valami vagy valaki érdekében, vagy szimplán maga miatt. Megpróbálom majd megbeszélni vele és a jó útra téríteni mert ezen kívül semmi baj nincs vele de tényleg.

2020. nov. 3. 17:04
 15/17 anonim ***** válasza:

#13 Teljesen igazad van. Ez részben a Puzsér szövege, de én így is élek, nem csak beszélek róla. Azért hogy mondjam... idéztem őt szabadon, mert tőle hallottam ezt a legjobban összefoglalva, ugyanakkor ez az igazságtartalmából semmit nem von le.

Olvastam erről mástól is, de másokat nehéz tömör érvként szembeállítani a konvenciókkal, inkább inspirálódni lehet belőle.

Amiről én beszéltem az nem poliamória. A poliamóriára én sem vagyok képes, bár biztos vagyok benne, hogy van aki igen.

Nem tagadtam egy szóval sem, hogy ez csalás vagy bűn egy olyan helyzetben amiben más volt az eredeti megállapodás.

Én csupán annyit mondtam, hogy egymás teljes elfogadásának ez is része, ezek a gondolatok és érzések is. Illetve azt állítom, hogy az emberek nagyobb részének ez probléma, és a kivételek vannak kevesebben.

Végül azt is állítom, hogy nincs leírva sehol, hogy úgy kell élni, ahogy 'a rendes embereknek szokás szerinted'. Két felnőtt ember olyan kereteket szabhat a saját kapcsolatának, amilyet csak akar és amilyenben kényelmesen érzik magukat.

Úgy kezdtem a szöveget, hogy "Had mutassak egy egészen más szemszöget.. talán megvilágító erejű lesz, talán csak legyintesz rá". Nem muszáj ezt elfogadni. Éljen mindenki ahogyan akar, én csak megmutattam, hogy így is lehet.

A "morális lustaság" kifejezetten nagy baromság. Miért kellene nekem a te moráljaid szerint élnem kényelmetlenül és talán boldogtalanságban csak azért, hogy szépen nézz rám?

Szerintem szörnyű, hogy ha én megkapom a "morális lustaság"-ot, mint jelzőt egy nyíltan felvállalt kristálytisztán kimondott helyzetben, akkor mit kaphat egy nő? Igazából tudom mit kaphat... és sajnálom őket ezért.

Ami kétségtelen, hogy ez megoldás jelenthet erre a problémára annak, aki képes a szemléletén változtatni.

"ne probaljon masokat meggyozni" Van az a mondás, hogy attól, hogy meghallgattál valakit soha nem lettél kevesebb, csak több. Szerintem elfér a véleményem az oldalon. Bőven van elég hozzád hasonló erkölcscsősz az oldalon, hogy ellensúlyozza.

2020. nov. 3. 17:43
 16/17 anonim ***** válasza:

#14 "Hiszem hogy ha nagyon akar akkor az ember meg tud változni. Valami vagy valaki érdekében, vagy szimplán maga miatt."

Ahogy már egyszer leírtam, írásban garantálom neked, hogy ez teljes képtelenség. Ilyen a világban nem létezik. Olyan létezik, hogy veszekedésekkel, fenyegetőztessél, érzelmi manipulációval valakiből kitaposod, hogy abbahagyja, de ez vagy nem tart sokáig vagy feszültséget gerjeszt amiben tönkre fog menni a kapcsolat.

Higgy benne, higgy istenben is, én nem bánom, csak az a véleményem hogy naiv vagy.

Utoljára írtam a kérdésed alá, eleget hallottál engem szerintem.

2020. nov. 3. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne ertsd félre, nem valami egyetemes moralrol beszelek. Akinek belefer a vilagkepebe a nyitott kapcsolat annak nyilvan ez nem egy 'moralis lustasag'. En arrol beszelek amikor valakinek elvileg vannak elvei amikkel egyetert, tudja hogy mi lenne helyes a számára de talal valami kiskaput amikor nehez lesz. Pl. Oke hazassagkoteskor megígéri hogy o bizony majd huseges es jo lesz, de amikor nehez szeretni az asszonyt vagy nem masra nezni,akkor talal egy jo indokot h miert is fer bele ez a vilagkepebe. Szóval nincsen gondom azzal ha valaki ugy indul h belefer a kapcsolatba a megcsalas, de azzal igen ha hirtelen kitalal mindenfele kiskapukat.

2020. nov. 3. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!