Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Koronavírus milyen gondot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koronavírus milyen gondot okoz a párkalcsolatotokban?

Figyelt kérdés

2020. okt. 25. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Semennyire. Mondjuk idegesit, hogy a parom nem tudja normalisan hordani azt a szar maszkot. Nem azert, mert felnek a virustol, csak idiotan erzem magam, amikor ulunk a buszon es 20 emberbol neki log csak ki az orra, mintha valami 14 eves lazado tini lenne, aki csakazertsem csinalja ugy a dolgokat, ahogy kell. (Amugy leszarom a virust, de az ertelmetlen minilazadosat sem szeretem. Mert ha utcara kene menni tuntetni emiatt, vagy barmi miatt, az fix, hogy nem menne.)
2020. okt. 25. 13:58
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
Ha bemegyünk a boltba, felvesszük a maszkot.
2020. okt. 25. 14:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Világosabban fogalmazva: egyikőtök elkapja a kornavírust, a másikőtök nem, akkor mit tennétek?
2020. okt. 25. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék be dolgozni és boldog lennék.
2020. okt. 25. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mire kiderül, bőven megfertőzhetett, semmit. Betelefonálnék az oviba, hogy nem mennek a gyerekek, rendelnék online bevásárlást és élveznénk egymás társaságát 2 hétig. 😊
2020. okt. 25. 15:21
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
En most valoszinuleg az vagyok. Lehet tole kaptam el, lehet hogy nem mert neki masabbak a tunetei mint nekem. Penteken jottek elo a tuneteim o addigra picit jobban volt. Nekem egyertelmu korona tuneteim vannak, o valszeg mast kapott el, de lehet o is koronas. Nagyon nagyon rendes allandoan kerdezi hozzon e valamit, ha szolok azonnal jon es kerdezi, hogy mit tehet ertem. Viszont mivel nem tudjuk, hogy mindketten azok vagyunk e, vagy ket kulonbozo a baj, igy a nap nagy reszet meg az ejszakat is kulon szobaban toltjuk. Ez nem annyira kellemes, de ha o megsem koronas, nem szeretnem megfertozni.
2020. okt. 25. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Én vlszeg elkaptam. Két hete itthon vagyok, mert először csak légútra diagnosztizàlt az orvos telefonon, és fél hete màr elment a szaglàsom, azóta vàrom a mentőt mintavétel miatt.

Ő itthonról dolgozik.

Megpróbàljuk nem zavarni egymàst, igazàból nincs probléma.

Àllamdóan kérdezgeti, hogy tud-e segíteni vlmiben, hozzon-e valamit. Ha elvonulok kicsit, akkor rögtön jön, hogy megnézze, baj van-e. A baràtai is érdeklődnek, az egyik tegnap hagyott a küszöbön húslevest, a többiek is naponta telefonàlnak. Az én baràtaim és munkatàrsaim is érdeklődnek, és próbàljàk terelni a gondolataimat.

Ő nem kapta el, úgy néz ki, nyugodtan dolgozik. Bevàsàrol, főz (legalàbbis megpróbàl), körülugràl.

Ő a ffi, én a nő.

2020. okt. 25. 17:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Nekem a barátom igazoltan fertőzött, én nem (csináltattam magánúton tesztet). Amikor megkapta az eredményt felhívott és abban állapodtunk meg, hogy gyógyulásáig visszaköltözök a szüleimhez. Ne tudjátok meg milyen kéretlen kommenteket, üzeneteket kaptam miatta, miközben senki nem látja át, hogy miért volt erre szükség.
2020. okt. 25. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem is gáz otthagyni a szarban a másikat. És ha rosszul lesz hirtelen?
2020. okt. 25. 18:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Nincsenek tünetei, de ha lennének, akkor felhív és azonnal segítek neki, napi kapcsolatban vagyunk. Eddig nagyon élvezi, hogy ennit lehet egyedül és kedvére videójátékozhat. Ő is ezt szerette volna, hogy ne üljek otthon vele, ne essen ki mindkettőnk fizetesének nagy része.
2020. okt. 25. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!