Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik(főleg) csajok mit lépjek?kétségbe vagyok esve

Figyelt kérdés
Na szóval a párom nagyon be akár szabályozni vettem 1 bor leggingset mivel ősz van így trendy is és Őszi kabáttal passzol is..ami takarja a feneket a párom leribizte és engem is minősített miatta..Normális rendes hűséges nő vahyok amit o ia tud különben nem lenne velem..A fenekem formás és kiemeli a bőr nadrág viszont takarja teljesen a Kabát..továbbra is bánt azzal jön hogy attól még ribis lábamon látszik au anyagja..őrületbe kerget. Mindennel van baja..sport nadrág.. hétköznapi nadrág.. ha nem az o pulcsiját veszem fel támad micel az nagyobb és takarja a popsim..viszont q sajátom nem takarja..Utcán is lehúzgalja mindig a felsőt..örülök hogy nem m1 neki de ez már beteges. Azt mondja nem beszabályozni akar csakfelt . pedig nincs mért főleg ha takarom ha még úgy döntök saját pulcsit veszek fel vahy tavaszi kabátot akkor se mutogatom magam de ő ezzel támad hohy mutogatom magam.. nem becsüli meg hogy MÁS VAGYOK..tegnap előtt láttuk hogy 1 csaj trikóba volt kidőlt dobva a melle 9 fok volt meg enis fáztam auoltan neki hogy néztem oda az q mutogatás...nyaron se colt ki semmim sosem dobtam ki q mellem és pics* Nadrágot se húztam fel..Nem jaeok el bulizni sem.. igazságtalanságnak tálalom mert tudja milyenek a mai nők és mégis piszkál és bánt.. próbáltam rá ijeszteni h elfog veszíteni. de semmit sem ér rengetegszer vitázik velem ezen.. örülhetne neki h nem mutaogazom magam.. és persze a farmer nadrág is tabu..azt se díjazza...segítsetek már tehetetlen vagyok mit tegyek már?? Kifogok szeretni így belőle hisz sérteget a vita elfajul durvára...Nem ért meg..
2020. okt. 21. 13:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

Próbáltam elolvasni, de végig elvonta a figyelmem, hogy minden rohadt mondat után 2-3 pontot raktál, szóval csak felidegesített.

Valaki összegzi és lefordítja magyarra?

2020. okt. 21. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:
58%
Fuss, menekülj, csajszi! De komolyan, ez jobb sosem lesz, csak rosszabb. Tettem én már ki pasit amiatt, hogy túl rám akart telepedni, mondjuk én nem hagytam magam, mert ha kettőt előrelépett én hármat hátra. Mindegy is... szóval ez nem élet, hogy kb. mint valami börtönőr szerepel az életedben..
2020. okt. 21. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!