Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik(főleg) csajok mit lépjek?kétségbe vagyok esve
nem normális ez a viselkedés. de te se vagy az, hogy eltűröd. igenis beszabályoz, ez nem féltés.
helyedben már rég leléptem volna
7.-nek.
Ne legyél ideges, dobd ki a kanid!
Ez a fajta beteges féltékenység kinyírja a kapcsolatokat. Azt mondja hogy téged félt, de ez a valóságban azt jelenti hogy nem biztos magában. Úgy gondolja, hogy nem elég jó hozzád, túl jó csaj vagy neki.
A féltékenységnek soha nem az a valódi oka, hogy érted aggódik, hanem abból fakad, hogy az ember magát tartja kevésnek, és fél hogy elveszít, mert találsz jobbat. Ezt pedig úgy nyilvánítja ki, hogy rád keni a felelősséget. Aztán ezt addig csinálja, amíg végül nem igazolja magát, mert ennek hosszútávon nyilván az lesz a vége, hogy megunod, és keresel mást. Akkor meg majd mondhatja hogy ő már mióta tudta hogy egy r*banc vagy...
Szerintem minél előbb lépsz, annál jobb. Az ilyen típusú férfiak ritkán változnak meg, valószínűleg csak rosszabb lesz idővel. A gondolatát se bírják elviselni annak hogy az egójuk sérüljön, és ők a hibásak az egész miatt, képtelenek vállalni a felelősséget. Inkább rákenik a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!