Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja ha meg védem magam?
Tényleg nehéz ezt így eldönteni.
Fiatalon volt egy csaj a barátikörben. Ő is mindig "kiállt magáért ".
De ezt úgy képzeld el,hogy semmi nem volt, ami mellett el tudott volna menni szó nélkül.
Egyszerűen olyan konfliktusokat volt képes generálni,azzal,hogy állandóan az igazát kereste, hogy nagyon idegesítő volt.
A srácok a társaságból meg állandóan ugrásra kész, hogy kit kell összeverni mert valahogy mindig védelemre szorult. Aztán rájöttek hamar, hogy keresi a bajt.
Nem mondom hogy te ilyen vagy, csak azt,hogy vannak szituációk, amit fel sem kell venni. Meg van amikor tényleg kell hogy kiálljon melletted valaki.
De nem kell mindig leállni védekezni. Sokszor elég, ha magadban lerendezed egy helyzetben, hogy itt most nincs kivel vitázni.
Igaza van a barátodnak. Utcán beszólásra nem is kell reagálni. Proli szokás hajba kapni idegenekkel.
"A srácok a társaságból meg állandóan ugrásra kész, hogy kit kell összeverni "
AKkor ismerkedj a fajtáddal, a nyikhaj,proli, verekedős gyerekekkel.
4es...
Tudod sose voltam nyikhaj proli gyerekek közt...25 éve mikor még fiatalok voltunk akkor a srácoknak ez a fajta mentalitás egy kicsit ilyen férfias erő fitogtatás volt, tudod mint ma a legújabb iphone...
Én sem vagyok erőszak párti, de azért a mi generációnk még úgy nőtt fel hogy láttunk minden diszkóban egy egy verekedést. Ez akkoriban a hozzátartozott egy szombat estéhez. A mai fiúk már csak egymás haját húzgálják kb....
Azt meg sem próbálom elmagyarázni, hogy valahol azért imponáló volt a csajoknak ha egy srác tényleg oda mert állni, hogy megvédje.Nyilván, ha erre valóban szükség volt.
Csak ez a liba vitte túlzásba hogy generálta az ilyen helyzeteket.
Ő állítása szerint a munka helyén ki áll, magáért ha igazságtalanság éri, és össze veszik a feletesével ha packázik vele.
Szóval benne is meg van hogy meg védi magát, inkább arra gyanakszom hogy azt akarja hogy tutyumutyi legyek valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!