Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viszi a telefonját magával mikor fürödni megy? Ti párotok is csinál ilyet? Ehhez ti mit szóltok?
A párom pár napja el viszi magával a telefonját a fürdőbe, néha szokott ilyet csinálni de nem értem miért és már kétségbe vagyok esve. Van egy gyerekünk és tervezzük a következőt. De ez a telefon “rejtegetés” elbizonytalanít.
Természetesen meg néztem, (lehet köpködni), úgy hogy mikor fürdött el hoztam a telefont és gyors meg néztem. Semmit nem találtam benne. Hozzá teszem, lehet látni ha valamit kitöröl belőle, de semmit nem is törölt. Akkor mégis mi az oka ennek?
Szóval teljesen kétségbe vagy esve, mert magával viszi a telefonját a fürdőbe. Amibe aztán utána jól bele is kukkolsz. Egy sima rákérdezésig még nem sikerült eljutni (noha a férjedről van szó, papíron életed párjáról). És az eddigiek alapján nem csinál semmit. És az egészből kikombináltad, hogy te így nem akarsz újabb gyereket.
Na most: vagy kettőtök kapcsolatában nem voltak rendben a dolgok (és a béka segge alatt a bizalom), vagy nálad nincs valami rendben fejben, kérdező.
Úristen, kérdező, a bizalom szó .
Tudod, mit kéne csinálni ahelyett, hogy mint egy idióta kis tini, kombinálsz? Felnőtt, kisgyerekes anyuka módjára odamenni a párodhoz, és megkérdezni, hogy szívem, miért csinálod ezt. TE magad is írtad, hogy semmit nem találtál. Miért generálod a problémákat egy hülye telefon miatt? Én is csomószor beviszem a fürdőbe a telefonom szimplán reflexből, megszokásból. Tök indokolatlanul. És más szokásaim is vannak, amik full indokolatlanok. Ahogy a páromnak is. Amit nem értettem és zavart, azt megkérdeztem, miért csinálja. Hát, megszokás. Pont. És tök mindegy, mióta éltek együtt, az emberek vesznek fel új szokásokat...
Utolsó! Köszönöm ez jól esett. Lehet hogy én vagyok a hülye tényleg.
Mivel már többször volt ilyen időszaka megkérdeztem tőle és azt mondta szimplán a zsebében marad, ahogy a kocsi kulcs meg a cigi meg minden más..
Persze, kombinálok. Egyenlőre nem kérdezem meg, mert pár napja hordozgatja újra magával, kicsit várok, aztán meg kérdezem tőle, megint :/ csak már nem akartam kérdezni többet, mert egyszer megbeszéltük, akkor utána ki rakta a zsebéből mindig a nappaliba, most újra viszi.
Tudom nem vagyok egyszerű eset 😀
Bocs, de gyereket terveztek miközben annyi bizalmi kötelék nincs köztetek hogy megkérdezd??? Mennyire erős köztetek a bizalom, ha ilyen egyszerű dolgot nem tudtok megbeszélni/megkérdezni???
A #27-esnek tökéletesen igaza van!
El árulom hogyha valamit kitörölt azt te nem látod. Egy viber vagy messenger beszélgetést pl.
Pont ezzel a bizonytalansággal teszed tönkre a kapcsolatot, szóval hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!