Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom biszexuális és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom biszexuális és zavar...mit tegyek?

Figyelt kérdés

2020. okt. 21. 03:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%
A 20-asnak igaza van, egyáltalán nem biztos, sőt, nem valószínű, hogy férfiba is szerelmes lesz. A biszex férfiaknál ez általában csak szex.
2020. okt. 21. 18:04
 22/27 A kérdező kommentje:
Épp azzal van a bajom
2020. okt. 21. 18:09
 23/27 A kérdező kommentje:
Hogy míg én vagyok neki, addig másokkal fog összedugni
2020. okt. 21. 18:10
 24/27 anonim ***** válasza:
34%

De fogd már fel hogy nem fog. Épp ezt írtam, a többség csak addig akar pasival dugni amíg nincs nője. Ugyanannyi az esélye, mint hogy nővel megy félre. De ha te minden kapcsolatnak úgy indulsz neki, hogy jaj tuti meg fog csalni, akkor ne haragudj de még nem vagy érett egy komoly párkapcsolatra.

20as voltam.

2020. okt. 21. 18:14
 25/27 anonim ***** válasza:
74%

Ha olyan az értékrendje, hogy megcsalna téged, akkor teljesen mindegy a szexuális orientációja. Akkor heteroként is, nőkkel is. Ha hűséges, akkor nem fog megcsalni egy férfival csak azért, mert képes férfiakhoz is vonzódni.

De ha ez téged zavar és nem tudsz benne bízni, akkor ne maradj vele együtt, akár biszex, akár nem. Csak húznátok egymás idejét. Keress olyan párt, akiben megbízol.

2020. okt. 21. 19:03
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Hát, én nem tudnék egy olyan fiúval lenni, aki egyszer fiúval van, máskor lánnyal. Ha fiú vagy, akkor ne zavarjon.
2020. okt. 22. 15:38
 27/27 anonim ***** válasza:
44%

Semmiképpen nem lesz boldog, kétszemélyes kapcsolat.

Az egyik kizárja a másikat.

2020. dec. 20. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!