Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ilyeneket olvasni?
Nagyon szoktam szeretni az olyan kérdéseket ahol rákérdeznek első alkalmakra, jó olvasni másoknak az ilyen történeteit, rá is tudok állni őszintén...
Filmekben is szoktam ilyeneket nézni, azok között is vannak tök jó első alkalmas filmek.
Hol tudnék ilyeneket olvasni? Nagyon fontos, hogy nem mások fantáziálásait szeretném olvasni, nekem is van hozzá fantáziám hogy kitaláljak ilyeneket, csak az nem ugyanaz.
Nektek van kedvetek mesélni róla, hogy történt az első alkalmatok azonos nemű partnerrel? Biztos izgalmas lehetett.
2.
Ha van kedved mesélhetsz nyugodtan!
Hotelben volt az első, és nem volt rossz :)
Viszont a csúcspont egy többedik alkalom volt, kölcsönös farokverés, majd 69. Én voltam alul, mire egyszer hirtelen kirántotta a farkát és a mellemre élvezett. Kár, hogy nem beszéltük meg előtte, hogy ha úgy van lőheti torokra.
Ezután jött az én kielégülésem, ami az istennek se akart sikerülni, mivel kezdő is voltam. Kézzel, szájjal, mindenhogy próbálkozott, majd egy órányi móka után feladta, hogy oldjam meg... D
Amíg bevonultunk a zuhanyzóba, szorosan követett és az újfent meredező farka többször is a popómhoz ért, ami külön izgatott.
Végül nekiláttam úgy, hogy mellettem állt ágaskodó farokkal és verte is közben. Kis idő múlva a valaha volt legnagyobb és legerősebb spriccelésem jött, sose produkáltam ahhoz foghatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!