Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom biszexuális és zavar...mit tegyek?
Nekem meg csak az nem világos, hogy tudsz egy olyanra férfiként tekinteni aki más férfiak farkát szopja és seggét dugja meg.
Pfff...
Én megértelek.
Engem is zavarna, mert én lehetek a legklasszabb nő számára, de sosem leszek az ideális férfi számára(és nem is akarok).
Gondolom passzív férfiakkal szemben, jön valami nagyszájú macsó pasi, és máris annyi a szerelmének.
Én csak a saját ligámban tudok versenyezni, pasiknál egész máshogy megy, arról nem is beszélve, hogyha valakinek két kedvenc íze van, nem mondana le a legfinomabb csokiról a legfinomabb vaníliáért.. Egy nő csak annyit tud nyújtani, mint én. Szexben is, máshogy is, de péniszt nem tudok növeszteni, a felcsatolhatós meg csak gyenge pótlék, mint a vibrátor, az igazit senki sem cserélné el rá.
Én nem attól félnék, hogy megcsal, hanem hogy sokkal gyorsabban, könnyebben kiszeret belőlem, csak rövid kapcsolat lesz. Szórakozásra jó, de nem mindig csak szórakozni akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!