Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom biszexuális és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom biszexuális és zavar...mit tegyek?

Figyelt kérdés

2020. okt. 21. 03:04
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
nem szeretnek szakítani vele, de muszáj, mert ezen stresszelem magam hónapok óta
2020. okt. 21. 07:00
 12/27 anonim ***** válasza:
50%
Szakíts mert egy biszex férfi nem fogja megállni hogy egy hűséges nő ért lemondjon egy másik f@..ért,vagy szűk s...ért.
2020. okt. 21. 07:24
 13/27 anonim ***** válasza:
29%
Úgy állj hozzá, hogy ő a férfiak és nők közül is válogathat, mégis ennyi ember közül pont téged választott, biztosan nagyon szeret és különlegesnek tart.
2020. okt. 21. 10:39
 14/27 anonim ***** válasza:
49%

Nekem meg csak az nem világos, hogy tudsz egy olyanra férfiként tekinteni aki más férfiak farkát szopja és seggét dugja meg.

Pfff...

2020. okt. 21. 10:50
 15/27 A kérdező kommentje:
talán mert szeretem...
2020. okt. 21. 10:53
 16/27 anonim ***** válasza:
62%

Én megértelek.

Engem is zavarna, mert én lehetek a legklasszabb nő számára, de sosem leszek az ideális férfi számára(és nem is akarok).

Gondolom passzív férfiakkal szemben, jön valami nagyszájú macsó pasi, és máris annyi a szerelmének.

Én csak a saját ligámban tudok versenyezni, pasiknál egész máshogy megy, arról nem is beszélve, hogyha valakinek két kedvenc íze van, nem mondana le a legfinomabb csokiról a legfinomabb vaníliáért.. Egy nő csak annyit tud nyújtani, mint én. Szexben is, máshogy is, de péniszt nem tudok növeszteni, a felcsatolhatós meg csak gyenge pótlék, mint a vibrátor, az igazit senki sem cserélné el rá.

Én nem attól félnék, hogy megcsal, hanem hogy sokkal gyorsabban, könnyebben kiszeret belőlem, csak rövid kapcsolat lesz. Szórakozásra jó, de nem mindig csak szórakozni akarunk.

2020. okt. 21. 11:42
 17/27 A kérdező kommentje:
elvileg mentális úton működik
2020. okt. 21. 11:52
 18/27 anonim ***** válasza:
80%
Figyelj itt rinyálsz, miközben ezt nem tudod elfogadni és feldolgozni, hogy a pasid vágyik a faszra. Ez van. Nem a mi dolgunk. Vagy elfogadod, vagy nem. Ha nem megy, márpedig úgy néz ki, hogy nem megy, akkor meg szakíts vele.
2020. okt. 21. 11:59
 19/27 anonim ***** válasza:
Mostmár vágyik rá? Eddig azt mondtátok, hogyha szerelmes egy emberbe, akkor csak rá vágyik, akkor mégis fontos, hogy milyen testrész van az emberen és azzal mit tud kezdeni?
2020. okt. 21. 13:27
 20/27 anonim ***** válasza:
Nagyon sok biszex pasi úgy van vele amúgy, hogy kapcsolat és szerelem csak nővel, de amíg/amikor nincs nő, jó a pasi is. Csak mondom.
2020. okt. 21. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!