Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Mikor összejöttünk úgy éreztem megfogtam vele Isten lábát, én vagyok a legszerencsésebb nő, elvégre magas, izmos, vonzó külsőleg és a viselkedése is nagyon tetszett. 3 hónapja vagyunk együtt, 2 hét után hozzám költözött, ugyanis nekem van lakásom. Azóta többször van, hogy az autómat is elviszi, ha megy valahova és otthon vagyok vagy csak nem használom épp az autót. Kiderült, hogy jóval szerényebb körülményei vannak, mint amit első alkalommal felvázolt, ezzel semmi gondom, nem volt soha szempont nálam a másik anyagi helyzete, az nem tetszett benne, hogy vetìtett. Sok apróság van, ami az együttélésünk óta idegesít benne. A szex viszont soha senkivel nem volt ennyire jó, pedig számtalan pasival voltam előtte. Mikor 3 napra elutazott, akkor is nemcsak ő, hanem a pénisze is nagyon hiányzott. Mellette valósággal szexfüggő lettem. Ismerősök, szüleim, barátaim szerint véget kellene vessek a kapcsolatnak, mert csak kihasználja az anyagi helyzetem.
2020. okt. 20. 16:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Eddigi pasijaimnál ez jött magától, megkérdezték hohy esetleg hozzanak-e valamit a boltból, mennyivel szálljanak be a rezsibe és így tovább. Annyira kínosnak érezném, ha erről kellene vele beszélnem.
2020. okt. 20. 18:54
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha erről beszélni kínos, akkor szponzoráld tovább...

Az a halál ciki hogy olyan ,mint egy nő, aki csak a pénzre megy, de férfiban még visszataszítóbb

2020. okt. 20. 18:58
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem szponzorálom, az mást jelent. Mikor megismerkedtünk az első randin fel sem merült az anyagi helyzetem (csak mint kiderült ő hazudott a sajátjáról), szándékosan nem beszéltem róla, akkor is nagyon érdeklődött irántam, biztosan nem emiat van velem.
2020. okt. 20. 19:01
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan semmibe nem száll be anyagilag...

Erre gondoltam ,nyilván a szponzorálás szó jelentésének nem a legszorosabb értelmében.

Az ilyen típusú férfi tragédia, nekem rosszabb, mint bármelyik, mert tudatosan az első perctől átb@sz

2020. okt. 20. 19:06
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert amúgy olyan bonyolult a mai világban randi előtt kideríteni valakiről, hogy kb milyen szinten él...

De ,jó, nem tudott semmit..szép vagy,megtetszettél, gondolta lesz ami lesz...Aztán rájött, hogy nem csak szex..de lehet nálad fészket is rakni..

Azt nem is figyeltem, dolgozik?

Vagy épp munkát keres?

2020. okt. 20. 19:09
 16/25 A kérdező kommentje:
Végiggondolva lehet amiatt nem gondol rá, mert tudja, hogy automatikusan leemelik a számlámról a havi fizetendőket, a boltban pedig az órámmal szoktam fizetni, kèszpénzt csak piacon használok.
2020. okt. 20. 19:10
 17/25 A kérdező kommentje:
Természezesen dolgozik, munkanélkülivel sosem lennék együtt.
2020. okt. 20. 19:11
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Aha...

Szerintem neked mindegy, hogy ha piros neon reklám villogna a házaddal szemközti falon hogy ez a fickó gázos, akkor is találnál rá valami mentséget.

Szerinted egy felnőtt ember olyan idióta lenne, hogy nem jut eszébe, hogy neked sincs ingyen semmi??

Te vagy az az ember típus, aki csak azt hallja meg,amit hallani szeretne. Totál fölösleges tanácsot kérned bárkitől.

2020. okt. 20. 19:15
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"Végiggondolva lehet amiatt nem gondol rá, mert tudja, hogy automatikusan leemelik a számlámról a havi fizetendőket, a boltban pedig az órámmal szoktam fizetni, kèszpénzt csak piacon használok."

Mivan???

Nem látja a kp-t, aztán azt hiszi ingyé' van ???

🤣🤣🤣

2020. okt. 20. 19:24
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Olyan emberek mondják, hogy kihasznál, akik ismernek és szeretnek.

Te meg inkább elhiszed, a pasi olyan szinten fogyatékos, hogy nem tudja, mit jelent kártyával fizetni.

Innentől ez nem kihasználás, mert te is pontosan tudod, hogy a pénzedért van veled. Ez innentől csak egy fizetős szolgáltatás. Ha hinnél abban, hogy érez irántad valamit, mernél vele beszélni az anyagiakról összeköltözés előtt.

2020. okt. 20. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!