Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Ha erről beszélni kínos, akkor szponzoráld tovább...
Az a halál ciki hogy olyan ,mint egy nő, aki csak a pénzre megy, de férfiban még visszataszítóbb
Konkrétan semmibe nem száll be anyagilag...
Erre gondoltam ,nyilván a szponzorálás szó jelentésének nem a legszorosabb értelmében.
Az ilyen típusú férfi tragédia, nekem rosszabb, mint bármelyik, mert tudatosan az első perctől átb@sz
Mert amúgy olyan bonyolult a mai világban randi előtt kideríteni valakiről, hogy kb milyen szinten él...
De ,jó, nem tudott semmit..szép vagy,megtetszettél, gondolta lesz ami lesz...Aztán rájött, hogy nem csak szex..de lehet nálad fészket is rakni..
Azt nem is figyeltem, dolgozik?
Vagy épp munkát keres?
Aha...
Szerintem neked mindegy, hogy ha piros neon reklám villogna a házaddal szemközti falon hogy ez a fickó gázos, akkor is találnál rá valami mentséget.
Szerinted egy felnőtt ember olyan idióta lenne, hogy nem jut eszébe, hogy neked sincs ingyen semmi??
Te vagy az az ember típus, aki csak azt hallja meg,amit hallani szeretne. Totál fölösleges tanácsot kérned bárkitől.
"Végiggondolva lehet amiatt nem gondol rá, mert tudja, hogy automatikusan leemelik a számlámról a havi fizetendőket, a boltban pedig az órámmal szoktam fizetni, kèszpénzt csak piacon használok."
Mivan???
Nem látja a kp-t, aztán azt hiszi ingyé' van ???
🤣🤣🤣
Olyan emberek mondják, hogy kihasznál, akik ismernek és szeretnek.
Te meg inkább elhiszed, a pasi olyan szinten fogyatékos, hogy nem tudja, mit jelent kártyával fizetni.
Innentől ez nem kihasználás, mert te is pontosan tudod, hogy a pénzedért van veled. Ez innentől csak egy fizetős szolgáltatás. Ha hinnél abban, hogy érez irántad valamit, mernél vele beszélni az anyagiakról összeköltözés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!