Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg erről a páromat, ha mindketten nagyon makacsok vagyunk?
Figyelt kérdés
Van egy nővére, aki 3 évvel idősebb nála és 10 éve férjnél van, egy 7 és egy 4,5 éves gyermek anyukája. Barátom imádja a 2 fiút, élete legboldogabb napjaként azt tartja, amikor a fiúk először mondták ki a nevét. Sajnos messze, kb. 300 km-re laknak tőlünk, így két-három hetente szoktunk találkozni velük, de nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnének virtuálisan. Én is szeretem a 2 fiút, de még nem szeretnék szülni egy darabig. Párommal 3 éve vagyunk együtt, úgy tervezem, hogy 30 éves koromban megyek hozzá feleségül ès 35 körül fogok szülni (most 27 vagyok, barátom jövő héten lesz 29). Most kezdtem el 2 éve dolgozni, kezdő vagyok még a munkahelyemen, úgy gondolom először anyagilag kellene megalapozni az életünket, nem vagyunk szegények, de nincs több milliós tartalékunk sem. Ő meg csak azt hajotgatja, hogy nagyon szeretne már apuka lenni és ne legyek telhetetlen, más ennél sokkal kevesebből is felnevel akár több gyereket.2020. okt. 20. 13:52
11/12 anonim válasza:
A 7 millás esküvő nagy rongyrázás lenne, tele külsőségekkel. Ennyi pénzt kidobni 1 napért. Mennyi idő alatt hozzátok össze? “Hát normááális?” A mostani trendi kései utódnemzés. Na de bele gondoltál, hogy hány éves leszel mire befelyezi a tanulmányait? Hány éves lesz a nagyszülő, akitől elvárod majd, hogy segítsen vigyázni az unokára? A másik mennyire fogod bírni az éjszakázást a kicsi mellett napi 24/24 órában? Nagyon nyűgösen! Nálunk pont ilyen van a családban. Van akinek a 2.,3. gyerek 40 körül jön, de már van rutinja a gyermeknevelésben! A mai fiatalok önzőek. Csak bulizni, élni akarnak. A család majd! Sajnos sok a válás. Persze nem mindegy, hogy ha mondjuk 40 körül válsz el 20 év körüli gyerekkel, vagy egy 5 év körüli gyerekkel! Az előbbi esetben újra tiéd a világ! Az utóbbiban egyedül kinlódhatsz. Hatalmas különbség és felelőség! Én is átestem rajta, ezért tudom! Sok sikert!
12/12 anonim válasza:
sajnos nem mindig úgy és akkor jön össze a gyermek ahogy az ember tervezi. A szülők/nagyszülők sem mindig úgy állnak rendelkezésre ahogy kellene. A párod szeret téged és természetes módon vágyik a családalapításra. Természetesen elfogadom hogy nem vagy felkészülve. Csak azt mondom mérlegeld, hogy minél később tervezed annál nagyobb a valószínűsége valamilyen komplikációnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!