Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikkel bántott meg az évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikkel bántott meg az évek során szerelmed/párod ? Mérgezővé vált hosszútávon ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk elég durva veszekedések voltak anno, amikor még nem tanultunk meg értelmesen kommunikálni a problémás időszakokban. Ezt úgy képzeld el, hogy én nagyon támadóan beszéltem és nagyon túloztam, tehát ha volt egy probléma, már rögtön azokat a mondatokat használtam, hogy "te soha..." "te mindig"... Ezek persze páromat nagyon felidegelték, mert bolhából elefántot csináltam, így sokszor kiabálásig fajultak a viták. Én volt, hogy a fejéhez vágtam, hogy tőle semmi szeretet nem kapok, ő meg volt, hogy mérgében azt mondta, hogy "megfojtom őt itthon a személyiségemmel". Valóban piócáskodó voltam, de nagyon rosszul esett.

Egyszer az egyik legdurvább veszekedésünk során azt kiabálta rám, hogy "tudod mit, akkor dögölj meg". Nagyon nagyon nehezen bocsájtottam ezt meg, utána nem is fordult elő soha többet, idegességében mondta de akkor is durva volt.

Ezek már évekkel ezelőtt voltak, utána sokat fejlődtünk és megtanultuk higgadtan, kompromisszumképesen kezelni ezeket, azóta jobb minden. Mérgezőek amúgy ezek a kijelentések, sokáig benne maradnak az emberbe, meg kell gondolni alaposan, hogy miket mondunk mérgünkbe.

Exemnél volt amúgy a legdurvább, nem sokkal miután édesapám meghalt (pár hétre rá) balhé volt, mert nem feküdtem le vele hetekig. Kimerült voltam, nem tudtam aludni és enni se, nem volt megértő. Azt mondta, hogy "nem csodálom, hogy apád is inkább került".

Ezt a kijelentését követően 4 nappal szétköltöztünk és elhagytam.

2020. okt. 18. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szinte semmivel vagy olyanokkal, amik igazából nem is voltak komoly dolgok, csak hisztis p-csa voltam.. Én viszont olyanokat mondtam neki sokszor, amit normális ember még az ellenségeinek sem mond.
2020. okt. 18. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!