Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt miért viselkednek úgy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért viselkednek úgy az emberek, hogy azonnal szakítani kell és távoltartásit kérni egyetlen egy pofon miatt?

Figyelt kérdés

Szégyen, nem szégyen, a mi kapcsolatunkban előfordult fizikai agresszió EGYETLEN EGYSZER. Tudni kell, hogy a barátnőm egy rendes, de nagyon érzelmes, befolyásolható nő, olyan barátnői voltak, akik nagyon keményvonalas feministák, pasi-idomítós mémeket posztoltak fb-ra, és a barátnőmet is ellenem és általában a férfiak és a hagyományos értékrend ellen hangolták.

A barátnőm tud és szeret is főzni, de amikor összeköltöztünk, akkor tűnt fel, hogy rendetlen, és hiába főz, addig hagyja ott utána a mosatlant, amíg büdös nem lesz. Amikor szóltam érte, akkor felszólított, hogy ha már ő főz munka mellett, mosogassak én, mert sem ideje, sem türelme, sem idegzete nincs. Én mondtam, hogy ideje van, mivel edzegetni, barinőkkel trécselni is van ideje, az alatt elmoshatná a fél konyhaszekrényt, erre jött, hogy kell a szabadidő, mert ő nem bírja. Erre mondtam, hogy érdekes, anyám még 3 gyerek mellett is bírta, ő meg elejtett erre egy olyat, hogy "nem mindenki akar háztartási csicska lenni", erre kapta a pofont. Az én Édesanyámat ne szidja senki.

Kicsit elméreteztem az ütést, megtántorodott, nagyon megijedtünk, zokogtunk. DE mindketten tanultunk az esetből! Ő azt, hogy soha többé nem szidhatja anyukámat, és tisztel engem is, visszaszereztem az elveszett tökeimet (mert ha ilyet megenged magának, akkor nekem már rég nem volt környéken a tököm), én pedig megtanultam, hogy ne legyek agresszív. Azóta bújós kiscica lett, sokkal jobban megvan a kapcsolatunkban a megfelelő férfi-nő dinamika, egészségesen működünk. Tehát adott esetben AKÁR még jól is ki lehet jönni az ilyesmiből, ha értelmesek a felek, és beismerik, hogy ők is hibáztak.

Ja, és végre leépítette a barátnőit eléggé, és ezt az esetet el sem mondja, mert tudja, hogy nem értenék meg, nem hagyja, hogy tovább mérgezzék.

2020. okt. 18. 01:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
100%
A kezed szilànkosra kellene törni
2020. okt. 18. 03:58
 22/79 anonim ***** válasza:
99%

En biztos elmentem vns latleletet vetetni es rendorsegen feljelentest tenni.

Meg amugy 10 eve boxolok. Egyidejuleg kaptad volna az utesem.

De velem nem is kezdenek ilyen elavult felfogasu noket csicsakanak tekinto tuskok... 😂😂

Gratulalok a hazi csicskadhoz. Az ilyen asikat szoktak csalni... majd meglatod.

2020. okt. 18. 04:10
 23/79 anonim ***** válasza:
97%

Talán egyszer majd rájön szegény lány, hogy ez nem kapcsolat, hanem egy lelki terror amiben jelenleg él, és akkor talán majd lesz annyi akaraterő benne, hogy elhagyjon és találjon normális párt.

F

2020. okt. 18. 06:29
 24/79 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, nagyon remélem hogy csak provokalsz és nem vagy ekkora fsz.

De ha nem akkor elkeserito hogy még mindig vannak ilyen begyoposodott tuskok akik szerint az a nő aki éjjel nappal a konyhában van, kinyalja az "ura" seggét és kuss a neve. Ez tetszik mi?

Tudod főzni, mosni, takarítani minden nap kell, amiket te felsoroltal meg közel se szóval ne gyere a munkamegosztassal mert ez nem az. Nem barátnőd van hanem az a házi csicskad akit akartál. Amilyen anyuci is. Gratulálok. Az meg nem igaz hogy nem fogod újra megutni mert azóta minden rendben van. Nem, nincs rendben. A barátnőd fél ezért körbe ugrál hogy ne boruljon el megint az agyad. De egyszer már veressel rendeztel el egy olyan szituációt amiben felduhitett. Ha valahogy újra megtortenik, mert meg fog, nehogy azt hidd hogy ezentúl soha nem lesz vita, akkor újra elborul majd az agyad..

2020. okt. 18. 06:59
 25/79 anonim ***** válasza:
100%
Maradt volna a fszom melletted ezek után. Egy nőket lenéző öntelt, primitív, aggresszív fsz vagy, aki szerint a nőnek a konyhában a helye. Hát nem. Nem a középkorban élsz, nőj fel. Az meg, hogy anyádnak 3 gyerekkel ment, ahhoz a barátnődnek semmi köze. Vedd elő az aggresszív kacsóidat, és igenis mosogass el. Nem vagy te senki, hogy kötelező a hátrahagyott mocskodat másnak eltakarítani utánad. Szóval beszélgethetünk arról, hogy ki is a lusta, elkényeztetett, elkényelmesedett idióta. Egy nő nem a csicskád, illene végre megtanulnod.Értve vagyok?
2020. okt. 18. 07:00
 26/79 anonim ***** válasza:
0%

"De velem nem is kezdenek ilyen elavult felfogasu noket csicsakanak tekinto tuskok"

Azok inkabb feher emberekkel kezdenek:)

Konnyu testi sertes maganvadas bcs. nem a rendorseg hataskorebe tartozik.

36F incel

2020. okt. 18. 07:03
 27/79 anonim ***** válasza:
100%

Kár volt ébredés után elolvassam.

Ritka köpedék egy faxxopó ember vagy. Remélem felkel a barátnőd ebből a rémálomból, bepasizik és az összes bordádat eltöri a srác.

2020. okt. 18. 07:07
 28/79 anonim ***** válasza:
100%

23 talán majd ha a kérdező a gyereket üti meg, vagy a gyerek előtt veri el. Addig biztos nem, hiszen évek óta "boldog" ebben a kapcsolatban. De ha elég szolgalelkű akkor marad amíg bele nem hal a nyektetésbe. Mert gondolom a kérdező akkor se fog semmiben segíteni, ha gyerek lesz. Márpedig a gyerek(ek) nevelése, utánuk rend tartás, tisztántartásuk, majd később a velük való tanulás, óvodába, iskolába, különórára járás + munka + háztartás, esetleg + bevásárlás, (mert arról nem esett szó, hogy az is női feladat-e) idővel felőrli majd az idegeit, a stressz és a frusztráció pedig szó szerint megöli.

Én igazán arra lennék kíváncsi, mi lesz, ha a lányuk "gyomor forgató feminista lesz", vagy ne adj Isten a fia meleg.

Ez onnantól lesz igazi tragédia. Mert ez a lány önként döntött így, vagy mert nagyon buta, vagy mert önsorsrontó. De a gyerekek bele kényszerülnek majd.

2020. okt. 18. 07:10
 29/79 anonim ***** válasza:
97%
Az én párom,meg 150-el keres többet,mégis tud mosogatni,főzni is.És nem szokása nőket ütni.Legalább mondd azt,hogy dugni tudsz,hogy valami hasznod legyen.Én a lány helyében,amikor nem vagy otthon,összepakoltam volna a cuccaim,a tiédet meg felgyújtottam volna.
2020. okt. 18. 07:27
 30/79 anonim ***** válasza:
95%

Milyen faszi az, aki az anyjával jön elő, hogy ő mit és hogy csinál? Mi köze annak a kapcsolatotokhoz?

Ne haragudj, de olyan szavakat használsz, mint "féfi-nő dinamika" stb.

Semmi más célod nincs, csak hogy beidomítsd a párodat a kényed kedved szerint.

Az ilyen pasi nem férfi, menekülni kell tőle.

Meg mi az hogy téged zavar a mosatlan? Mosd el akkor.

Nevetséges amikor egy pasit zavarják és belepofáznak női dolgokba. Nem kötelező vele lenned, vegyél fel házinénit, ne cselédnek nézd a párod mert nem az.

2020. okt. 18. 07:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!