Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós a terhes párom, mit tegyek?
Sziasztok.
1.5 éve vagyunk együtt párom a 25.hetben jár. Viszont mióta terhes, de főként az elmúlt 3 4 hónapban nagyon megváltozott a viszonyunk. Nagyon sokat veszekszunk, minden mondatomban csak a bantast látja, ordítva bombol, nem egyszer nem kétszer fenyegetőzött nagykessel, ollóval. Ez az egész körülbelül 2 hetente elő jön nála, és tart 1-2napig,utana az ő részéről minden újra a régi, mintha mise történt volna Az a baj ezek a bantasok nagyon megviselnek. Mi tevő legyek? Egyszer beismerte hogy tényleg depressziós megigerte hogy elmegyunk orvoshoz, de rá 2 napra már az ellenkezőjét állította és hogy ő nem "bolond".. Nagyon magam alatt vagyok, segítenek neki de egyszerűen nem hagyja.
2es vagyok így tényleg nehéz.Persze fél most mindentől,légy mellette és nem baj az ha kijárnak legalább ellenőrzik,nincs ebben semmi szégyelnivaló,meg is erősödhet,mert különböző feladatokat adnak,amit tényleg meg kell csinálni.
Ha most ilyen érzelmileg labilis akkor utána a gyermekágyi depresszió jön,ami sokkal rosszabb.
Hidd el tudom miről beszélek,nem egy esettel találkoztam.
Légy erős,mert ő most gyenge és állj mellette,meglátod minden vihar után szivárvány jön
És nem veszik el a picit,nem vagytok alkoholisták,drogosok,nem utáljátok egymást.
Nem kell mindent ilyen dramatikusan venni,csak segíteni fognak.
Ahhoz,hogy valakitől elvegyék a babát sokkal rosszabb cselekedet kell.
Attól mert valaki kicsit kizökkent az élet kerékvágásából és depis lesz még nem bűnöző.
Ismétlem mindenkinél előfordul,az a rosszabb,ha ésure sem veszik és nem segítenek.
Mert ha már bekattan akkor lehet mondani bármit,megelőzhető ennyi.
Egy ilyen idegbeteg állatra bíztad a gyereked életét???
Ne is haragudj, voltam már depressziós, sőt, terhes is, de soha eszembe nem jutott senkit ollóval meg nagykéssel fenyegetni. Mondjuk terhesen nem voltam depressziós, mert boldog voltam, hogy egy csoda fejlődik bennem (pedig nem akartam gyereket, a férjem kedvéért mentem bele). Volt kétszer megzuhanásom terhességem alatt 1-1 hétre, de azt is le tudtam rendezni magamban anélkül, hogy valakit megöljek.
Két percre nem mernék magára hagyni egy ilyen nőt egy kisbabával.
13 ne itélkezz,hogy ne itéltessenek.
Ez a beszólásod nem segítség,örülj,hogy te ilyen erős vagy.
Nem mindenki ilyen,az élet kiszámíthatatlan,lehet neked is lehet sokkal mélyebb zuhanásod másban.
Azért még nem tart ott,ne fessük az ördögöt a falra.
Még jó,hogy nem vagyunk egyformák és tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!