Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Momdtam már neki nem egyszer,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Momdtam már neki nem egyszer, hogy ez nekem probléma és a válasza igen tudom es tuti ezért fogsz majd elhagyni stb. Én meg mindig mondom, hogy nem ennyiért nem de viszont már kezd idegesiteni ez a helyzet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a párom, de sajnos én mondhatni szex függő vagyok de már azon a ponton vagyok, hogy a heti 2nek is örülnék, nem voltam ilyen helyzetben még. Párom nagyon sokat dolgozik és tudom, hogy mikor épp nem akkor is jobb neki ha pihen de, hogy bírja szex nélkül nem értem még ha csak egy 10percre is már az is jobb lenne mint ez hogy 2het utan 1 aztan megint 2 het utan 1 és nem vagyunk olyan régóta együtt, hogy most megunt volna mivel az eleje óta igy van köztünk. Annyira rossz, mert eddigi kapcsolataimban allando veszekedes feszkó de a szex mukodott.Vele meg pont forditva miota együtt vagyunk egyszer nem vitaztunk semmi mindent megtudunk beszélni nincsenek hisztik, feltekenykedesek stb. Mondhatni a tökéletes pár csak épp a szexualitassal vannak problémák,ha szeretkezunk az jó csak még az se olyan sok azok utan hany napot/hetet hagyunk ki. Vissza gondolva amennyire most szenvedek a hiány miatt nem tudom mi volt a jobb a 2naponta veszekedes es bekulo szex meg a napi legalabb 1 szex vagy ez hogy heti 1x de van hogy 2 hetente egyszer de viszont semmi más probléma.
2020. okt. 14. 23:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

1.Félelem leküzdése nagyon fontos!

Pszichológust javaslok neki és ezt teljesen komolyan mondom mert nekem is tudott segíteni legyőzni a féelmeimet.

2.Nagyon is el lehet fáradni ebben,3 óra út 1 nap aztán még ki tudja mennyi meló? Mondjuk azt hogy csak 8 óra,nem valami egészséges. Voltam sofőr és mellette fizikai munkát is végeztem fárasztó volt.

Mondanám hogy váltson valami munkát de nem nagy esélyt látok rá.

2020. okt. 15. 16:36
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
Ha egy picit is érdekelné, máshogy is megoldhatja, hogy neked jó legyen. Hiaba mentegetik, hogy pszichológus kell, meg fáradt, az az igazság, hogy nem érdekli a dolog.
2020. okt. 15. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!