Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Momdtam már neki nem egyszer, hogy ez nekem probléma és a válasza igen tudom es tuti ezért fogsz majd elhagyni stb. Én meg mindig mondom, hogy nem ennyiért nem de viszont már kezd idegesiteni ez a helyzet. Mit tegyek?
Nem csak ez a két verzió van. Jó kapcsolat, jó szex egyszerre is lehet.
Sajnos nem vagytok egymáshoz valók.
El mondom hogy bírja szex nélkül?
Én melóztam egy huzamba nagyon sokat de tényleg, aludni volt csak erőm még enni sem tudtam pedig éhes voltam de egyszerűen örültem ha aludni tudtam, össze-vissza dolgoztam néha már azon agyaltam hová menjek vissza tanulni valamit a suliba?
Próbáld ki milyen is nagyon sokat dolgozni?
Amíg nem kerültem bele addig én sem hittem, azt hittem jaj ezt simán lehet bírni és még szabadidőmbe jut idő nyaralgatni is, nyaralgatás helyett inkább csak aludtam.
Munka helyett váltottam mert nincs értelme sokat melózni és tönkre tenni magamat annyi pénzt nem ér semmi,mellesleg szeretnék egy olyan kapcsolatot kialakítani ahol minőségi időt el tudunk egymással tölteni,hiszen csak egyszer vagyunk fiatalok.
Tök mindegy, mennyit dolgozik, akit szeret, arra kell időt, a párunk igényeire pedig energiát szánni.
Ha ennek a feltételei nem adottak és még csak nem.is próbaljuk megteremteni őket, akkor annak a kapcsolatnak nincs jövője.
Azért hajtja magát, mert nincs szexuális önbizalma.
Jelen esetben teljesen joggal. Kb egy zérus a pasi.
Fiatal férfi ha nem dug: nem egészséges. A következő a pia lesz, utána meg a verés.
Ha érdekelné a helyzet megoldása, akkor próbálkozna. Te hiába próbálkozol, ha ő nem akarja, kifogasokat keres meg másokat hibáztat.
Nyugi, ha még egy évet belefeccölsz, te is be fogod látni.
Megint egy szexmániás nő... az életben bezzeg soha nem lehet ilyet találni, csakis itt a gyk-n. :D
Egyébként meg szerintem te is nagyon jól tudod, hogy ennek mi lesz a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!