Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van tovább esélye neki?
Húú, hát, erre nem tudom mi lenne a megoldás. Talán, tényleg türelem. Ne érezze, h erőltetni akarod.
Nekem, nem ilyen miatt történt, hanem 6hónap után, egyszer csak "elmúlt" amit én, nem is értettem.
Vagy egy hétig próbálkoztam magyarázni neki a saját érzéseimről, és, hogy mit szeretnék. Hagy ne mondjam, h sz@rt sem ért. Utána arra figyeltem, amit ő szeretne, találkozgattunk, és a végén, kb egy hónap mosolyszünet után helyreálltak a dolgok...utána még egy évig tartott.
Arra figyelj, amit ő akar, még ha ez számodra nem is tűnik a legkedvezőbbnek, ne siettesd, csak próbáld meg feledtetni. Ha működik, akkor működik, ha nem, akkor sajnos, csak tapasztalatnak tudod eltenni a dolgot.
"Utána arra figyeltem, amit ő szeretne, találkozgattunk, és a végén, kb egy hónap mosolyszünet után helyreálltak a dolgok...utána még egy évig tartott. "
Ettől konkrétabban ??
fuhh...igen, 6hónap után, volt egy hónap szünet, aztán összejöttünk újra, és további egy évig, megint klappolt minden.
Te tényleg 22 vagy ?? Nem hiszem el, h valaki ennyire érthetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!