Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha veszekszünk, utána mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszekszünk, utána mindig szédülök és foltokat látok, a párom meg nem hiszi el, sőt állandóan azt vágja a fejemhez, hogy így nem érek el semmit az életben. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mostanában sok a veszekedés és egyre többször van ez, hogy megszédülök és foltokat látok. Tegnap is két hét után találkoztunk, nem akart este szexelni, hanem reggel és 10kor le akart feküdni és engem is elküldött aludni, mint egy ovist (mikor nagyon jól tudja, hogy 12 előtt nem tudok aludni). Kimentem a fürdőbe, mert éreztem, h valami megint nem kóser, elszédültem a kád mellett. Erre odajött, hogy így semmit se fogok elérni az életben, meg hogy direkt csináltam mert hogy hogy nem vertem be a fejem meg ilyenek...

Ez óta egyszerűen hányingerem van, tiszta ideg vagyok és szédülök...

Mit csináljak? Menjek orvoshoz? Milyenhez? Majdnem egész éjjel sírtam ezek után oda se jött csak 10kor nyugodtan lefeküdt aludni, engem meg otthagyott...

2020. okt. 12. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Vérnyomás vagy vérkeringési problemáid vannak. Gyorsan doki. A többire most szarjál.
2020. okt. 12. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem aludhat este 10kor?
2020. okt. 12. 22:57
 13/13 anonim ***** válasza:
72%
Miért vagy együtt egy címeres barommal? Ha meg erre van igényed, akkor ne itt sipákolj... Ha meg nem tetszik, akkor hagyd ott. Kész vége ennyi, nincs több lehetőség...
2020. okt. 13. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!