Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a paromnak meg mindig fontos az exe, es ezt o is bevallja? 21/L
Figyelt kérdés
Most volt a szulinapom, es hajnalban irt az exem, h isten eltessen, vissza irtam, es szokasahoz hiven elkezdett irogatni, en meg nem szeretek bunko lenni, ezert valaszoltam ra ugy ahogy. Mikor megtutta megsortodott, es egesz nap hozzam sem szolt, meg sem erintett, semmi. Ez elott megkerdeztem tole, hogy nem e gond, ha vissza irok, mivel mondtam, h en nem szeretnem, ha o vissza irna az exenek. Azt mondta nem irt vissza, megengedte, hogy megnezzem, es hazudott, vissza irt neki, ami had ne kelljen mondanom mennyire rosszul esett. Raadasul annak akit mondta, hogy nem fog se kikovetni, se torolni. Mikor kerdeztem, hogy miert fontos neki, csak annyit mond, hogy "mert az". Kevesebb idejig volt egyutt vele, es regebb ota szakitottak, mint en az exemmel, de meg mindig fontoa neki.2020. okt. 7. 23:22
1/4 anonim válasza:
Nem értem mért vagytok ti együtt.
2/4 anonim válasza:
Tini kapcsolatokban írjad ezt ki, oda való.
3/4 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom neked, hogy ha könyörögni kell, hogy ne dumálgasson az exével, akkor ott egyrészt még nincs lezárva a dolog a részéről/részükről, másrészt nem őszinte az ami köztetek van. Egyik exemmel ezt eljátszottam egy párszor, mire betelt a pohár. A végén be akarta mesélni, hogy egy őrült féltékenykedő hárpia vagyok, mert nem szeretném, hogy a volt barátnője születésnapját kettesben ünnepeljék meg egy üveg bor mellett ("csak baráti alapon dumálunk").
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, én Linuxot használok, nekem nem fontos az exe, chmod +x mindent megold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!