Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez kapuzárási pánik lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kapuzárási pánik lenne?

Figyelt kérdés
43 éves a férjem. Az egy dolog, hogy kB 4 éve minden télen sítáborba megy. De most azt találta ki, hogy ő kite-ozni fog. Engem, a fiát nem hívta. Mert eddig nem élt és majd most. Ő több százezerért csónak motort akar venni, mert ez neki jár. Várom, mikor jönnek a fiatal p...cik. Ha úgy gondolja, kimegy pecázni, akár éjszakára is. Nem tudom, hol van. Bezzeg ha én fél órával később érek haza szombat reggel a bevásárlásból, akkor jön a hol voltál, és kivel. Minek veszek 7000ért cipőt, ő vesz 120ért valami felesleges dolgot. És mindig megkapom, hogy irigy vagyok és lehúzom. Pedig csak annyit szeretnék, hogy nekem is jusson némi szabadidő és mondjuk játsszon egy fél órát a gyerekkel, míg én kicsit kikapcsolódok. Vagy rosszul gondolom, a férfinak ez jár, a nőnek meg semmi?
2020. okt. 5. 13:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
41%

Akkor tulajdonképpen nem érdekel a férjed.

Mindig a nő az, aki egy kapcsolatban tartja a 'tüzet', a szenvedélyt.

Ha ez nem megy, akkor elmegy egy olyan irányba a kapcsolat, amit nagyon nehéz visszafordítani.

Persze ez nehéz egy bizonyos együtt töltött idő után, de ha szeretnéd a házasságodat rendbe rakni, akkor először magadban kell helyre tenned a dolgokat, mert ha nem teszed, addig nem fogtok egyezni.

2020. okt. 5. 14:31
 22/27 A kérdező kommentje:
Lassan nem tud érdekelni. Annyi a lényeg neki, hogy dugjunk, meg legyen kaja, meg tiszta ruha. Nem érdekli, hogy mi jár a fejemben, mert az úgyis hülyeség. Nem érdekli, milyen a munkám. Leszoktatott róla, hogy az ő napjáról érdeklődjek. Mikor hazajön, megvacsorázik, bedugja a fülét a fülhallgatóval és éjszakába nyúlóan nyomkodja a telefonját. Nem beszél sem velem, sem a gyerekével. Majd úgy gondolja, hogy 11-12 körül felébreszt éjszaka, hogy akkor kapjam be neki, meg igazán dughatnánk is. És besértődik, mikor nem akarom.
2020. okt. 5. 15:05
 23/27 A kérdező kommentje:
Nincs virág, nincs apró figyelmesség, ha beteg vagyok, el nem mosogatna, elnézi, hogy én megyek lázasan a boltba kenyérért. Mert nem miatta, hanem a gyerek miatt kell a kenyér.
2020. okt. 5. 15:15
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mentek akkor két irányba, ha már egy irányba régen nem haladtok?!
2020. okt. 5. 15:16
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, talán nem volt meg a bátorság hozzá.
2020. okt. 5. 15:25
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem akarok rossz tanácsot adni, de talán jobb lenne ha szétmennétek. Már most is egyedül vagy mindenben... Max nem idegesitene nap mint nap.
2020. okt. 5. 16:41
 27/27 A kérdező kommentje:
Hát lehet. Most beteg vagyok, de meg nem kérdezné, kell e gyógyszert hozni. Csináljon e pirítós, teát, bármit. Csak megállapította, hogy szarul nézek ki. Hogy hazajönne, ellene a gyerekkel, hogy tudjak pihenni.
2020. okt. 5. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!