Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a páromat, hogy instán kiket követek?
Itt most csak rólad van szó, de egyébként ugyanazért csinálják amit írtam. Szerintem valahol érthető, hogy kiakad rajta, bár nem tud változtatni rajta.
Meg lehet, hogy valakinek azért nem tetszik, mert nincs kibékülve saját magával, de lehet azért is mert nincs meg benned az érzelmi érettség ami egy sikeres kapcsolathoz kell, de úgy látom egyikőtök sem jutott még el arra a szintre. Tiniknél ez még elmegy, de 30 körül ez már az alacsony intelligencia jele. Szerintem sokáig nem fog tartani ez a kapcsolat.
A képek szívezése tini szintű érzelmi érettségre utal. Amiről te beszélsz azaz amikor elfogadjuk, hogy más is tetszik a párunknak és ebből nem csinálunk nagy ügyet, na de egy érett felnőtt embernél ezek megmaradnak gondolati szinten. Komolyan mi értelme beszívezni egy ismeretlen ember képét? Komolyan érdekelne erre a válasz, mert ez már egy tett és a tettek mögött szándék is áll.
Na de miért fejezed ki a tetszésed valakinek, főleg ha kapcsolatban vagy? Ezt elég sok ember félre szokta érteni. Attól még hogy gondolatban tetszik valami attól még nem kötelező lájkolni és még mindig nem válaszoltál, hogy mi okból teszed. Csak arra tudok gondolni, hogy azt akarod, hogy visszalájkoljanak téged?
Hát szerintem nem ugyanolyan mint mikor valakire rámosolygok valahol.
Ez a neten csórgatom a nyálam idegen emberekre elèg gáz dolog. Mèg szinglikènt elmegy, de kapcsolatban lèvő embernèl Nem tudom mi èrtelme.
Persze ha ő is ezt csinálja, akkor ne szóljon meg èrte, ettől függetlenül gáz az egèsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!