Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnya dolog ez tőled, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya dolog ez tőled, vagy a mai világba elfogatható?

Figyelt kérdés

Házas nő vagyok 24 éves.

A párom 40 éves, neki az előző kapcsolatából van egy 9éves kislánya és egy 5 éves kisfia.

A mi házasságunkból született egy közös fiú 2(éves).

A gyerekeket a bíróság neki ítélte, mert ő jobb módó, mint a volt a felesege. És a volt felesége , még egyetemre jár...

Így a gyerekeket bébisinter, és az én segítségemmel neveljük.

Van segítségem, mert a bébisinter mindhárom gyerekret felügyeli.

Ami azonban nem tetszik, hogy a két gyerek édesanyja 3 év alatt 4 havonta jött látogatni a kislányt, és kisfiut.

Az utóbbi vírus és karantén helyzet miatt meg említettem a páromnak, hogy lehetne sűrőbben a két gyerek az édesanyjukkal.

Az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk a gyerekekből.

Rengeteget....

De ami nem tetszett, hogy többször volt rá példa, hogy megvert.....

Bennem megmondom őszintén kezd kihülni a szeretett.

Csak az számìt, hogy a gyerekem apja.....

Na most én nem akartam ismerkedni senkivel.

Nem érdeket, egy új kapcsolat...

Viszont a sors közbeszólt...

Évek óta a családom és én x éve kapcsolatba vagyunk egy céggel.

És cég főnökének a fiú testvére randizni hívott.

Amire elmentem, vacsoráztunk, jókat beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Fél napot töltöttünk el együtt. Ültem a kocsijába, megcsókolt... és elváltunk.

Mivel első randi nem mondtam el neki, hogy van egy 2 éves kisfiam.

Ez a srác komoly kapcsolatot velem, nem csak szórakozni.

Tudom.

Én lennék a rossz ember? Mert megutáltam a házassagom a verés és veszekedés miatt?

Valamilyen színten megcsaltam a párom mert volt köztünk csók. Ültem a kocsijába stb....

A srác 34 éves felhozódott a szex mondta, hogy amikor én szeretném ő vár vele nem erőltett semmit.

Viszont én leakarok majd idővel feküdni vele.

2020. szept. 26. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

"munkámba", "üzleti kapcsolatba"... Miben kerdesre a válasz : ban, ben. Kicsi nyelvtan, ha vki a történet szálán felülemelkedve is azt hinné, h normális nő írta ki ezt a kérdést. 😊

Nehéz az etnikum élete, az már biztos... 🤣🤣🤣

Pénzük van a seftelésből, az már biztos, de hogy eszük, normális életük soha nem lesz, az is. 😀

2020. szept. 26. 23:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Ban ben nehéz magyar mivel külföldi vagyok
2020. szept. 26. 23:44
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

A keverés bezzeg nem nehéz. Nincs két éves sem a gyermeked, de már más farkára cuppannál.

Remélem értetted. A verés csak egy plusz. Ennyit érsz, ennyi agyad van. De ne aggódj, az új farok is verni fog, az akire még nem cuppantál rá. 😊🤣

2020. szept. 27. 00:29
 14/17 anonim ***** válasza:
25%

Azert, mert ozdi vagy es sinter vagy :D

36F incel

2020. szept. 27. 01:55
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Csak azt lehet javasolni, amit egy hasonló helyzetben szoktak a férfigyűlölők, a férfiaknak.

Először zárd le a házasságod, válj el. Mondd el az udvarlódnak az igazat.

2020. szept. 27. 04:18
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem várd meg, amíg lebuktok, a többit majd elolvassuk a hírekben.

Amelyik faszit nem zavarja, hogy házas vagy, az csak komolyan meg akar kúrni. Eszébe sincs egy kisgyerekes, életképtelen, se99hülye nőt a nyakába venni, hogy eltartsa.

2020. szept. 27. 09:27
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Ostoba ribi vagy,csak a gyereked sajnálom,két éves de neked fontosabb az új fac,gratulálok. Neveld a gyereked ha megszülted,majd ha 18 lesz mehetsz faroknézőbe.Tudod szülőnek lenni nem két hétre szól,hanem életfogytig,idióta.
2020. okt. 1. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!