Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya dolog ez tőled, vagy a mai világba elfogatható?
Házas nő vagyok 24 éves.
A párom 40 éves, neki az előző kapcsolatából van egy 9éves kislánya és egy 5 éves kisfia.
A mi házasságunkból született egy közös fiú 2(éves).
A gyerekeket a bíróság neki ítélte, mert ő jobb módó, mint a volt a felesege. És a volt felesége , még egyetemre jár...
Így a gyerekeket bébisinter, és az én segítségemmel neveljük.
Van segítségem, mert a bébisinter mindhárom gyerekret felügyeli.
Ami azonban nem tetszik, hogy a két gyerek édesanyja 3 év alatt 4 havonta jött látogatni a kislányt, és kisfiut.
Az utóbbi vírus és karantén helyzet miatt meg említettem a páromnak, hogy lehetne sűrőbben a két gyerek az édesanyjukkal.
Az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk a gyerekekből.
Rengeteget....
De ami nem tetszett, hogy többször volt rá példa, hogy megvert.....
Bennem megmondom őszintén kezd kihülni a szeretett.
Csak az számìt, hogy a gyerekem apja.....
Na most én nem akartam ismerkedni senkivel.
Nem érdeket, egy új kapcsolat...
Viszont a sors közbeszólt...
Évek óta a családom és én x éve kapcsolatba vagyunk egy céggel.
És cég főnökének a fiú testvére randizni hívott.
Amire elmentem, vacsoráztunk, jókat beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Fél napot töltöttünk el együtt. Ültem a kocsijába, megcsókolt... és elváltunk.
Mivel első randi nem mondtam el neki, hogy van egy 2 éves kisfiam.
Ez a srác komoly kapcsolatot velem, nem csak szórakozni.
Tudom.
Én lennék a rossz ember? Mert megutáltam a házassagom a verés és veszekedés miatt?
Valamilyen színten megcsaltam a párom mert volt köztünk csók. Ültem a kocsijába stb....
A srác 34 éves felhozódott a szex mondta, hogy amikor én szeretném ő vár vele nem erőltett semmit.
Viszont én leakarok majd idővel feküdni vele.
"munkámba", "üzleti kapcsolatba"... Miben kerdesre a válasz : ban, ben. Kicsi nyelvtan, ha vki a történet szálán felülemelkedve is azt hinné, h normális nő írta ki ezt a kérdést. 😊
Nehéz az etnikum élete, az már biztos... 🤣🤣🤣
Pénzük van a seftelésből, az már biztos, de hogy eszük, normális életük soha nem lesz, az is. 😀
A keverés bezzeg nem nehéz. Nincs két éves sem a gyermeked, de már más farkára cuppannál.
Remélem értetted. A verés csak egy plusz. Ennyit érsz, ennyi agyad van. De ne aggódj, az új farok is verni fog, az akire még nem cuppantál rá. 😊🤣
Azert, mert ozdi vagy es sinter vagy :D
36F incel
Csak azt lehet javasolni, amit egy hasonló helyzetben szoktak a férfigyűlölők, a férfiaknak.
Először zárd le a házasságod, válj el. Mondd el az udvarlódnak az igazat.
Szerintem várd meg, amíg lebuktok, a többit majd elolvassuk a hírekben.
Amelyik faszit nem zavarja, hogy házas vagy, az csak komolyan meg akar kúrni. Eszébe sincs egy kisgyerekes, életképtelen, se99hülye nőt a nyakába venni, hogy eltartsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!