Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerlemes lettem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerlemes lettem a barátom öccsébe hallgassak a szívemre vagy vonuljak vissza?

Figyelt kérdés

A párom már a kezdektől ismerte a családomat,barátaimat. Most volt lehetőség arra, hogy én is megismerjem az ő szüleit és testvérét. Elmentünk hozzájuk és ott voltunk pár napot. Csináltunk közös programokat, elmentünk étterembe, állatkertbe és sokat beszélgettünk. Este mindenki kiült a teraszra és nagyon jól éreztem magam.

A barátomnak van egy öccse (pont annyi idős mint én - 23) aki az első naptól levett a lábamról. Nagyon helyes és vonzó férfi. Olyan kisugárzása van és megjelenése. Soha nem éreztem még ilyen erős vonzalmat senki iránt. Teljesen az ellentéte a testvérének. A barátom is helyes és vonzónak tartom ezentúl rengeteg olyan (belső) tulajdonsága van amiért szeretem. Azthittem ezidáig, hogy őrülten szerelmes vagyok a barátomba,mert tényleg rajta kívűl soha senki nem létezett számomra. Csak őt láttam és nem érdekelt senki. De nem tudom hogy lehetséges ennél is erősebb érzés amikor a testvére a közelemben van, amikor ő mesélt magáról stb. Ott voltunk mindannyian és én basszus soha nem éreztem ilyet. Nagyon érdekel, tetszik, és boldog voltam, izgatott és felszabadult. Nem tudom leírni amit érzek. Elakartam nyomni ezeket magamban és véget is ért a családi látogatás. Majd kaptam egy jelölés és üzenetet facebookon. Ő volt az. Beszélgettünk, ártalmatlan dolgokról. Hogy kihogy érezta magát és örültünk hogy megismerhettük egymást. Pár nap beszélgetés után felhívott, hogy megkérdezze nem-e találkozok vele. Szeretne meghívni valahova ebédelni. Igent mondtam neki és nagyon várom már. Úgy éreztem,hogy élőben működik a kémia, sőt volt többször is, hogy amikor rövid időre egy helyiségben maradtunk akkor izzot a levegő köztünk és mindketten csak mosolyogtunk egymásra. Úgy néz rám ahogy még soha senki. És amikor megölelt (mikor elmentünk) ah istenem. Nagyon hiányzik ő!

Szeretnék szakítani a barátommal mielőtt bármi is kialakulna..mert szerintem ebből komoly dolog lesz. Viszont a beszélgetésünkből éreztem a testvérével, hogy tart tőle,hogy a barátom nagyon mérges lenne ha megtudná hogy egyáltalán találkozom vele. Hát még ha ebből több lesz. És a szülei is biztos kiakadnának. De ez nem volt tervezett, nem tudtam, hogy mi lesz ebből. Láttam már korábban fényképet a párom tesójáról, de akkor nem érdekelt. Személyesen nem csak külsőleg, de a személyisége is megfogott és szerintem ez kölcsönös. A barátom ebből nem vett észre semmit. Nagyon izgulok, hogy mi lesz ezután. Szívesen fogadok olyantól tanácsot akinek volt hasonló élménye. De a kérdésem az, hogy hallgassak a szívemre ilyenkor vagy logikusan gondolkodjak és ne rúgjak fel 3 éves kapcsolatot? Sokat gondolkodom ezen és főleg amiatt, hogy mit gondolnak majd rólunk.

N/23 (barátom) F/26

2020. szept. 25. 09:39
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Együtt akarunk amúgy kimenni a párommal, de ha máshogy alakul akkor ő nem jönne. Ezt így még hozzáakartam tenni.

Igen én is a szakításon agyalok, hogy jobb még most. Ha lesz köztünk valami a testvérével akkor őt is megkérdezem, hogy hogy szeretné ha "tálalnánk". Nem tudtuk, hogy mi lesz. Én úgy érzem, hogy megtaláltam azt a személyt akit kerestem. Rengeteg közös van bennünk. Sokkal több mint a barátommal. De ez csak egy példa. És még a céljaink is hasonlók.

A barátom nagyon introvertált én ellenben abszólut az ellenkezője (egyébként a testvére ebben is hasonlít rám) Neki 2 haverja van, de nem nagyon él társasági életet. 3 havonta 1x elmegy iszogatni a srácokkal és ennyi. Ő hazajön munkából, pihen és velem van kb ennyi, de amúgy engem nem zavart ez soha.

2020. szept. 25. 09:59
 12/48 A kérdező kommentje:
Ez nem egy film:D nem vett észre semmit a barátom és nincsen kitervelve semmi sem. Mondom ők..eleve alig beszélnek egymással. Külön életet élnek. Csak miattunk gyűlt össze a bagázs.
2020. szept. 25. 10:01
 13/48 anonim ***** válasza:
82%

Hogy lehet azt eltervezni, hogy soha többet nem jön vissza, max egyszer-egyszer? Nincsen jóba a szüleivel? Ha lesz gyereketek, nem láthatja a nagyszülő? Tuti, hogy sose költözik vissza? Te nem akarsz az ő családjának is a része lenni, ha komoly lesz a dolog?

Fura.

2020. szept. 25. 10:03
 14/48 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom komolyan venni a leírásod, nekem úgy tűnik, hogy össze-vissza beszélsz..

Azt állítottad, hogy “őrülten szerelmes vagy”, aztán meg ez.. Kicsit el kellene gondolkodnod magadon, mert ez így nem komolyan vehető.

Én tuti nem tudnék komolyan venni ilyen embert, aki azt mondja, hogy őrülten szeret, utána meg már elhagyna másért, nevetséges...

2020. szept. 25. 10:07
 15/48 anonim ***** válasza:
82%
#9 Tulajdonképpen te is elvárnád, meg szeretnéd, hogy mindinkább megszakítsa a kapcsolatot a családjával, a te érdekedben, hogy ne kerülj kínos helyzetbe. Ez az egész így nem csak gyerekes, de még baromira önző is....
2020. szept. 25. 10:09
 16/48 A kérdező kommentje:

Ő külföldön él ott van neki háza is. Februárban jött haza látogatóba ismerőséhez, de utána nem ment vissza a korona miatt. Majd januárban utazik vissza és valószínűleg egy ideig megint nem lesz itt MO-n akkor. 19 évesen költözött ki.

A szüleivel tartja a kapcsolatot mindig. Telefonon szoktak beszélni havonta vagy 2 havonta. Változó. Nem beszéltünk gyerekekről, de én is külföldön tervezem az életem és távol a szüleimtől. Annyit tudok, hogy ő a közeljövőben akar családot alapítani ahogy én is terveztem a barátommal. Egy 5-6 éven belül. A gyerekeink a miénk és nem a szüleinké. Ha akarják láthatják őket, ha nem akarnak háborúzni máskülönben szerintem távol maradnának tőlünk a családja.

2020. szept. 25. 10:09
 17/48 A kérdező kommentje:

Nem a családjával akarok együtt lenni. Szóval nem zavarna és tudom, hogy őt sem.

Eleve évente 1x vagy 2x jött haza. Ezután is így lenne. Nagyon nem szereti MO-t. Már így is mehetnéke van neki:)

2020. szept. 25. 10:12
 18/48 anonim ***** válasza:
79%
Ó hát 23 évesen saját háza van, meg még jó pasi is, meg még nagydumás közvetlen is. Akkor minden fasza. Erre le kell csapni, akárhány emberen is gázolnál keresztül érte.
2020. szept. 25. 10:13
 19/48 anonim ***** válasza:
39%

Itt most nem az a kérdés, hogy megérné e a 3 éves kapcsolatodat felrúgni.

Hanem hogy így szétszakítod a családjukat igazából. Lehet most sincs nagy kapcsolat köztük, de ha még a barátnőjét is elvenné az öccse akkor már gondok lennének. És valószínű, hogy úgy is kiderül valamikor.

De ha a személyes véleményem is érdekel.

Én mindig azzal törődök aki fontos nekem és magammal. Tehát nem érdekelne a családja és ha szeretem és ő is szeret akkor hagy szóljon.

De ez a saját igazam és többnyire egyedül vagyok ezzel a gondolatmenettel.

20/48 A kérdező kommentje:
Uh nem!ő mondta, hogy ha úgy alakul akkor nem szeretné ha a szüleivel tartanám a kapcsolatot. Ha tudnak rólunk akkor sem. És ez úgy is kiderülne.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!