Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi és nő között mennyi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi és nő között mennyi az ideális korkülönbség? 18/L

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 12:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

12:14 (első)

"de szerintem a férfi javára egy 4-5 év nem árt"

A képzeletvilágodban esetleg.

"a lányok általában korábban érnek"

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? :)

Az ideális korkülönbség 0 év.

2010. aug. 7. 15:12
 12/16 anonim válasza:
Nincs ideális korkülönbség, maximum társadalmi elvárások. Én 32 vagyok, a barátnőm 21, ideálisan illünk össze. Elég, ha mentálisan egy húron pendültök, szexuálisan jól összeilletek, és a többit majd úgyis az idő dönti el :)
2010. aug. 7. 15:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti válaszolóval értek egyet!Sose fogom megérteni,hogy 2 ember közt miért kell ekkora korkülönbség.Nekem volt egy haverom ,aki 30 éves volt és egy 15 éves "gyerekkel" járt ,ami idáig nem is lett volna baj mert a szülők beleegyeztek de a csávó volt barátnője elég rosszindulatú volt és feljelentést tett vagy micsodát ha jól tom a gyámhivatalban vagy mi az.És a felszólításra szakítottak.A csávó senkim se csak egy haver,de azért örülök,hogy ennyivel megúszta.Persze ez nálad már lényegtelen mert már nagykorú vagy.Ha ez nem riasztott el akkor tegyük fel azt,hogy te leszel pl 40 a férjed meg mondjuk 60 akkor lehet hogy úgymond friss húsra fogsz vágyni és válás lesz a vége.Remélem írtam valami érdekeset.
2010. aug. 7. 21:02
 14/16 A kérdező kommentje:

Én sem bírnék ki 10 vagy ennél több korkülönbséget,vagyis nem tudnám elképzelni, de ha két felnőttről van szó akár lehet az is, ez nagyon egyénfüggő, meg gondolkodásfüggő...

Alényeg a szeretet minden hátsó szándék nélkül:)

Ha meg abból indulunk ki h, mint írtad a nő 40, a pasi 60 éves és a nő fiatalabbra fog vágyni, ezt honnan veszed? HA idáig kibírták...Például én annyi egykorú embert láttam szét menni...Szal ez tényleg helyzet válogatja...Sztem nem szabad leszólni senkit emiatt...Remélem nem vetted rossz néven...

2010. aug. 7. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

Uccsó vagyok.Azt akartam mondani,hogy egy nő mindig nő marad egy férfi meg egy bizonyos kor után háát...

Egy egészséges 40 éves nő igényli a szexet,de még egy egészséges 60 éves se tudja már ezt nagyon neki megadni és még hozzájön az is ha ne adj isten egészségtelen mert azért a 60.évtől már vannak bajok.Egyébként nem szoktam megsértődni semmin csak elgondolkodom rajta...

2010. aug. 8. 14:39
 16/16 anonim válasza:
Én szerintem ilyen nincs, az én szüleim közt is 18 év van
2022. nov. 6. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!