Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő között mennyi az ideális korkülönbség? 18/L
12:14 (első)
"de szerintem a férfi javára egy 4-5 év nem árt"
A képzeletvilágodban esetleg.
"a lányok általában korábban érnek"
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? :)
Az ideális korkülönbség 0 év.
Én sem bírnék ki 10 vagy ennél több korkülönbséget,vagyis nem tudnám elképzelni, de ha két felnőttről van szó akár lehet az is, ez nagyon egyénfüggő, meg gondolkodásfüggő...
Alényeg a szeretet minden hátsó szándék nélkül:)
Ha meg abból indulunk ki h, mint írtad a nő 40, a pasi 60 éves és a nő fiatalabbra fog vágyni, ezt honnan veszed? HA idáig kibírták...Például én annyi egykorú embert láttam szét menni...Szal ez tényleg helyzet válogatja...Sztem nem szabad leszólni senkit emiatt...Remélem nem vetted rossz néven...
Uccsó vagyok.Azt akartam mondani,hogy egy nő mindig nő marad egy férfi meg egy bizonyos kor után háát...
Egy egészséges 40 éves nő igényli a szexet,de még egy egészséges 60 éves se tudja már ezt nagyon neki megadni és még hozzájön az is ha ne adj isten egészségtelen mert azért a 60.évtől már vannak bajok.Egyébként nem szoktam megsértődni semmin csak elgondolkodom rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!