Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a legtöbb, ahányszor egyazon személlyel szakitottatok?
Sokat olvasni itt, hogy "többször szakitottunk már, de mindig kibékültünk", meghát saját esetek is voltak...
Kinek mi a rekord? :D
Max 2 volt.
Több esélyt nem is adnék. Ami nem megy, nem kell erőltetni
Össze se tudnám számolni.
Exemmel a közel 10 év alatt tényleg számtalanszor. Már 2 éve vége, vele már nem lesz folytatás.
A mostani kapcsolatom még friss, de ugyanez lesz vele is, hacsak össze nem szedem magam és le nem zárom már most.
Az ilyen nem egészséges kapcsolat. Az emberek kis vitákon nem szakítanak. És, ha ilyen sokszor tesz a másik olyan dolgot ami akkora, hogy szakításhoz vezessen akkor ott hiba maradni és időt pazarolni.
Nagyon rossz amikor fekszel az ember mellett akit szeretsz, de fogalmad sincs, hogy most épp meddig fog tartani.
3
És félek hogy nem ez volt az utolsó
Sajnos ilyen se veled se nélküled kapcsolat lett a miénk
nem emlékszem, úgy igazán 2x, a kettő között 5 év telt el, majd volt egy olyan idén tavasszal, amikor kimondva nem volt, de olyan dolgok derültek ki, amik után szóho sem jutottam... :D
majd nyár elején ő szakított, asszem akkor ez így 4.
de utóbbi még folyamatban van, én nem tudom, mi lesz ennek a vége már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!