Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindig ugyanazt a típusu társat vonzom be magamhoz?

Figyelt kérdés
Eddig volt 2 olyan párom aki sok mindenben hasonlított egymásra. Pl mind a kettő egy csóró volt soha nem volt egyiknek se pénze pedig dolgoztak. Egyszerűen nem tudták beosztani a pénzt. A másik ilyen hasonlóság hogy mind a kettő dohányzott meg ittak alkoholt is ugyanúgy. De az egyik pasim lemondott miattam a cigiről de a másik viszont nem. Aztán ott van a másik nagy hasonlóság hogy mind a kettő egy agresszív idegbeteg állat volt ha veszekedtünk és fájt nekik ha a szemükbe megmondtam az igazságot. Egyszerűen egyiknek se volt önkritikája és mindig csak bennem keresték a hibát én voltam szerintük a veszekedős én provokáltam meg ilyenek amikor ez nem igaz. Egyszerűen nem tudom megérteni hogy miért mindig ilyen pasikat vonzok be magamhoz. Pedig nem tartom magam egy rossz embernek. Csak abból van elegem hogy szerintük bennem van a hiba ők meg tökéletesnek érzik magukat. Szerintetek miért van ez hogy mindig olyanokat vonzok be akikkel csak veszekedünk?
2020. szept. 21. 09:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Te választod ki őket nem bevonzod.

Nem hiszem, hogy 1 ember jelentkezett nálad kapcsolatra.

2020. szept. 21. 09:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szivesen ismerkednék veled...
2020. szept. 21. 09:54
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem bevonzod, hanem ehhez vonzódsz, ezért választod őket. Biztos mazochista vagy vagy hasonlítanak az apádra. A cigit lenne a legkönnyebb letesztelni, ne randizz olyannal, aki cigizik. És ne költözz össze olyannal, akit meg akarsz változtatni.
2020. szept. 21. 09:58
 4/15 anonim ***** válasza:

Okés, és ez mikor derült ki róluk?

Ezeket kapcsolat elején első találkozások alkalmával nem beszéltétek meg nem tudtál semmiről?

Mert ha már az elején tudtad és zavart akkor kár volt folytatni...

2020. szept. 21. 11:23
 5/15 A kérdező kommentje:

4 es az exemnél kezdettől fogva tudtam hogy dohányzik de mivel megígérte nekem már az elején hogy miattam leteszi a cigit de nem tartotta a szavát és én annyira szerettem hogy akkor is vele maradtam és bíztam benne hogy majd leteszi idővel a cigit de semmi nem lett belőle. Ugyanez volt az alkohollal is azt sem tette le és ez mindig csak vitákat szított kettőnk között.

Az utána lévő pasimnál szintén tudtam hogy dohányzik de ő is megígérte hogy leteszi miattam és sikerült is neki már nem dohányzik pár hónapja és alkoholt sem iszik 1 éve. De ő meg egy idegbeteg ember.

2020. szept. 21. 12:33
 6/15 anonim ***** válasza:
50%

Családból hozod a mintát. Ezt láttad, ehhez vonzódz.

Talán a sématerápia tud segíteni, hogy ezeket a régi berögzött önsorsrontó motívumokat átírd és normális életet tudj élni. Viszont ez sok időt vesz igénybe.

Én kB 23 évesen kezdtem az önismereti utamat, mert mindig ugyan az volt a forgatókönyv és most 28 évesen sikerült helyre rakni a miérteket.

2020. szept. 21. 12:46
 7/15 A kérdező kommentje:
6 os igazad lehet sajnos hogy a családomból hozom a mintát mivel édesapám is ilyen volt egy alkoholista agresszív durva ember de főleg akkor ha ivott. De ő még verte édesanyámat amikor én még kicsi voltam. Nagyon durva ember volt és rossz volt az életünk mellette. De miért nekem kell bűnhődnöm ez miatt???
2020. szept. 21. 13:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Ezek alapján suttyó kocsmatöltelékek az eseteid, próbálj meg értelmes férfiakkal összejönni.
2020. szept. 21. 13:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz. De már az is jó, hogy tudod, hogy miért csinálod. Nem bűnhődsz, hanem lehet, hiányzott az apa az életedből és így keresed. De ha rájössz az eszeddel, hogy ez hülyeség, el tudod siratni és megérteni, hogy te nem az anyukád vagy, hanem önmagad, akkor túl tudsz ezen lépni és nem fogod csinálni. Mindenkinek vannak otthonról hozott rossz mintái, amikről nem tehet. A legtökéletesebb szülők mellett is lehet járni pszichológushoz valami sérelemmel, ami rossz lyukon jött ki, de ha sikerül kibeszélni, akkor fel is tudod dolgozni, és megbocsátani, és túllépni rajta és saját életed élni.
2020. szept. 21. 13:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írták nem bevonzod hanem VALASZTOD. Tudatalatt ezeket a jeleket keresed egy férfiban. Pszichológus, coach tud segíteni.
2020. szept. 21. 13:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!