Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legmegalázóbb amit a párod megtett veled?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 19:15
2/10 anonim válasza:
Meg akart olni, aztan masnap ramkente azt, amit o akart. Kellemetlen volt.
3/10 anonim válasza:
Levegőnek nézett a közös főiskolánkon, még a kezemet se fogta meg előttük, soha nem ült mellém.
4/10 anonim válasza:
A játszótéren ordított velem, hogy hülye idióta vagyok, mert ott volt egy anyuka akivel flörtölt.
7/10 anonim válasza:
A párom semmit mert ha nagyon megaláz akkor másnaptól már csak "ex" kategóriába tartozik.
8/10 anonim válasza:
Amit valaha át kellett élnem az az volt, amikor a bevásárló központban az eladó előtt ecsetelte hogy még egy mosogatógépet sem vagyok képes helyesen bekötni mérnök létemre, mert ömlött belőle a víz próbaüzem alatt. Majd amikor kijött a szervízes elkezdte kritizálni a konyhabútort amit terveztem és egyedileg összeraktam, hogy milyen szar. majd amikor közölte a szervízes srác, hogy a gép gyári hibás, akkor sem kért bocsánatot. hamar megváltunk utána egymástól, egy cseppet sem bánkódtam miatta.
9/10 anonim válasza:
A házasságunk egyik alappillére a kölcsönös tisztelet. Sosem aláznánk meg egymást.
10/10 anonim válasza:
Leköpött.
Bántani akart és egy fába kapaszkodtam, öleltem át, nehogy elráncigáljon fényes nappal, idősek ott sétáltak, hozzám se szóltak.
Egy céghez úgy mentem mint egy nagyon fontos ember, a párom elkísért és idővel elkezdte ott ecsetelni, hogy neki is volt dolga ilyennel, futárként hurcolászott ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!