Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ez vagy csak egy felejtés akart lenni?
Figyelt kérdés
Szakítottunk, elköltöztem és az nap lefeküdt mással. Előtte 1 nappal ismerkedtek össze. Megcsalás vagy nem,mivel már szakítottunk ? Igen v nem? Negativ kommentet most ne.2020. szept. 19. 09:45
11/17 anonim válasza:
Èn is pont így gondolom, mint a #10, nem megcsalás, de igencsak gyomorforgató. Más lenne, ha hosszabb "szünet" alatt következik be, de hogy egyből kellett neki más, ez is nagyon gáz.
13/17 anonim válasza:
Nem megcsalàs. De nem tudnèk együtt lenni vele ismèt. Arra gondolnèk hogy egy nap és màr a másik faszàt szopta.
14/17 anonim válasza:
Szoval agogy hogy kiteszed a labad az àgybol, szamithatsz erre, hogy az nem marad üresen :D
15/17 anonim válasza:
Nem megcsalás mert szakítottatok, szóval nem lehet az. Ha még kapcsolatban van lánnyal lehet nem is csak felejtésnek szánta, ha már nincsenek is együtt csak felejteni akart.
16/17 anonim válasza:
Elég hülye volt, hogy elmondta.
Szerintem is lehet ilyen önértékelési izé, de nekem valahogy nem ez volna az első dolgom.
Mennyi időt éltek együtt?
17/17 anonim válasza:
#13, honnan gondolod, hogy buzzancs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!