Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben nincs jelen...csak testben. Vélemény?
Figyelt kérdés
Viszonylag friss kapcsolat vagyunk, 7 hónap...
Megpróbálom érthetően, de nem prosztó módon leírni.
De már nem először veszem észre, hogy szex közben a barátnőm fejben teljesen nincs velem, nem akarom részletezeni, de ő oda képzel plusz embert miközben együtt vagyunk. Amit már be is vallott, hogy néha oda képzel valakit, állítólag nőt. Hogy miközben én őt... ő az XY-t orálisan kielégíti. Nem vagyok konzervatív ember, és már jó pár kapcsolatom volt, de én még ilyet nem tapasztaltam. Ő szerinte túlreagálom, ez " normális " szerintem meg gáz! Vélemény? 30F
"szerinte túlreagálom, ez " normális " szerintem meg gáz" - itt a lényeg, igazából. Hogy szerinted ez gáz- tökmindegy, mi mit mondunk, ha neked ez kellemetlen, nem fér bele, akkor nem oké. Beszéljétek meg, hogy esetleg összeszerveztek egy hármast, swinger klubba mentek vagy valami, ha te is benne vagy, de ha neked ez nem szimpatikus, nem vagy ilyesmire nyitott, akkor vagy elfogadod, hogy neki fejben kevés vagy, vagy lépsz, mert gyanítom ezt a szokását később sem fogja levetkőzni. A szexben minden normális és kívánatos, ami mindkét félnek megfelel és kényelmes. Amint valakinek ez nem okés, akkor akármilyen banális dologról is van szó, már átminősül nem normális dologgá.
2020. szept. 17. 10:21
2/12 anonim válasza:
Gáz.
2020. szept. 17. 10:37
3/12 anonim válasza:
Történjen meg a dolog élesben aztán meglátjátok hogyan tovább
2020. szept. 17. 11:12
4/12 anonim válasza:
Na wazze' nekem egyetlen partnerem mondana olyat - legyen az alkalmi, vagy csak szexkapcsolat, barátnő meg pláne - hogy mást képzel a helyembe. Többet az életben nem lennék vele, azért legyen már tartásod barátom!
Ha nőre célzott az más kérdés... az lehet egy kiszólás a részéről, hogy biz' ki szeretné próbálni nővel is. Ha neked belefér a keretbe akkor üljetek le és beszéljétek meg hogy valósítjátok meg és mik a játékszabályok. Ha neked nem fér bele... akkor meg engedjétek el egymást, nem vagytok azonos hullámhosszon az ágyban ez van.
2020. szept. 17. 11:18
5/12 anonim válasza:
Rá kell jönnöd, hogy miért ez izgatja. Valamit csak tehetsz, hogy ellazuljon 🙂 de neki is partnernek kell lennie ebben.
2020. szept. 17. 13:58
6/12 A kérdező kommentje:
15-20 éves házasság, 8 gyerek után azt mondom belefér. Dobjuk fel a szexuális életünk, de 7 hónapos kapcsolatban már erre van szükség? Akkor mi lesz később? Ha a munkaadóm kiküld Hamburgba 1-2 hétre, és addig nem kap szexet a barátnőm, megkeresi másnál? Rendez egy gruppen partit? Tudom, nem kellene ezért szakítnom, de engem roppant mód zavar. Kell a perverzítás, izgalom 2 fél között a szexben, de annak is megvan az ízléses határa, és ez, hogy közben be flashel egy harmadik személyt, határt lép.
2020. szept. 17. 14:23
7/12 anonim válasza:
Mert a kis csinibaba kellett neked is, nem a normális nő. De ha elég szép, akkor írhatjak itt százan is, hogy mennyire nem normális, úgyis elnézel neki minden baromságot.
2020. szept. 17. 17:17
8/12 anonim válasza:
Elárulom neked, hogy szex közben a legtöbb nő fantáziál, így tud eljutni a csúcsra. Néha olyan dolgoktról, amit a való életben soha sem tenne meg.
2020. szept. 18. 05:23
9/12 anonim válasza:
Már a káma szutra is megírta ezt a fajta viselkedést. Mondjuk nem a hosszútávú kapcsolatok alapja az tuti:)
2020. szept. 18. 06:48
10/12 anonim válasza:
1-es mindent leírt, ami a kérdés kapcsán az eszembe jutott. Osztom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!