Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megerőszakoltak és elmondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakoltak és elmondtam neki majd szakítottunk, de hogy vehetném rá, hogy adjon nekem 1 lehetőséget?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha nem érdekel az eleje, akkor lapozz lejebb.

2 éves koromban gyerekotthonba kerültem majd 5 évesen visszakerültem a szüleimhez. Az édesanyám élettársa 8 évesen kezdett zaklatni, először csak tapogatott, simogatott, kedveskedett és próbált manipulálni, emlékszem, hogy gyakran úgy akart velem többet lenni és a közelembe férkőzni,hogy azt csináltuk amit én szeretek. Pl rajzoltam akkor ő is csatlakozott, stb Egy "apai szerepet" próbált mutatni. Az anyukám szeme előtt történtek ezek a dolgok, de számára ez oké volt és akkor még én nem fogtam fel, hogy ez nem helyes annak ellenére, hogy minden közeledése félelemmel töltött el és undorral! Mindegy,nem szeretnék beszélni erről. 10 éves voltam amikor megerőszakolt. Aztán az anyukám nem tudott már eltartani sem, rossz anyagi körülmények miatt kerültem intézetbe és mert közben alkohol problémákkal is küzdőtt,iskolába nem igazán jártam, ovodából is elvileg sokat kimaradtam ezért visszakerültem a rendszerbe.

20 éves koromra sikerült teljesen elengednem a múltat és már csak egy rossz emlék. Évekbe telt mire feldolgoztam és tudom,hogy nem kellett volna utálnom minden férfit, de igen,10 éves korom óta undorodtam minden férfitől és a suliban is csak lányokkal barátkoztam. A nevelőkhöz ahova kerültem 13 évesen ők velük másvolt a helyzet. Bennük az évek során kialakult a bizalom de akkor is anyás maradtam. Nem akartam kapcsolatot, nem érdekeltek a fiúk, a fiúzás. A nők sem. Tudtam,hogy a férfiak érdekelnének. De engem nem érdekelt. Félelem is volt bennem. Nem jártam szakemberekhez. Egyedül dolgoztam ezt fel. Vagyis amikor ez megtörtént akkor kellett egy évig mennem, de nem sokra emlékszem. Csak a rajzolásos dolgokra meg, hogy halálra untam magam sokszor.

2 éve megismertem egy srácot akivel először csak baráti viszonyt ápoltam. Aztán szerelmes lettem és ő is belém. Elmondtuk egymásnak. Randiztunk, többet voltam vele és addíg nem érzet biztonságot éreztem mellette és megbíztam benne. Amikor komolyabbra fordult volna, elmondtam neki, hogy soha nem volt még kapcsolatom és elmeséltem azt..Nagyon fáj,hogy úgy reagált ahogy. Lényegében szakított velem és letiltott fbon, instán is. Telefonon nem hívtam. A beszélgetésünk során elmondta, hogy ő nem tud velem ezek után szexelni..tapasztalatlan vagyok és mindennek ellenére, de beteg, hogy ennyi éven át nem volt senkivel semmi. Még egy csók sem amúgy.

Azóta gondolkodom..és örlődöm. Nagyon szeretem őt és szeretnék vele találkozni,beszélni, de nem tudom, hogy hogy kéne neki kezdenem,hogy ne utasítson el?

2020. szept. 15. 15:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, jobb lesz ha elengeded... Ha ennyit nem tudott elfogadni, az okát meg végképp nem, akkor nem érdemes vele lenned. Értem, hogy nehezen alakítottad ki vele is a bizalmat, de ne add fel, jön még másik, értelmesebb, elfogadóbb.

(Csak hadd írjam ide, hogy wtf már, "Nem akarok tőled semmit, mert beteges, hogy miután megerőszakoltak undorodsz a férfiaktól?", rohadtul nem értem, ha bárki meg akarja ezt magyarázni szívesen várom.... Oo)

2020. szept. 15. 15:57
 12/30 A kérdező kommentje:
Azt megértette, hogy idő kellett nekem csak azt nem,hogy ennyi évbe telt és nem gondoltam arra,hogy beteges kicsit, hogy idáig még nem szexeltem, de csókolózni sem csókoltam meg még 1 srácot. Ezért szakított velem.
2020. szept. 15. 16:01
 13/30 A kérdező kommentje:
A szüleim ráadásul nem tudnak semmit. Ők ismerték őt és nagyon kedvelték, azt is tudták,hogy vele randizok és igazából már együtt vagyunk. Nem szeretném nekik elmondani, hogy vége lett és hogy ő szakított velem.
2020. szept. 15. 16:03
 14/30 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem az ilyen hülyét el kell engedni és örülni neki, hogy megszabadultál tőle.

Most komolyan azon akad ki, hogy 10 évesen megerőszakoltak, neked meg eddig tartott feldolgozni és nem volt kedved szexelni? Hát vicc az egész. Ilyen emberre SOHA nem lehetne számítani.

2020. szept. 15. 16:06
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak ő a beteg h szerinte beteg lennel ezekert. Ket külön vilag egy normalis gyerekkorra rendelkezo ember es valaki akinrk nehez gyerekkora volt es meg ilyeneken kelett atmennie. Ne akarj meg 1 eselyt tole mert zakkant es mert nem erdemel meg teged. Ezerszet jobbat talalsz nala majd, felejtsd el.
2020. szept. 15. 16:07
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, veled az ég világon semmi baj sincs. Semmi.

A férfiból, aki után futsz teljes mértékig hiányzik az empátia. Nem ez az általános hozzáállás, ha azt hallja valaki a szerette szájából, hogy egy trauma miatt egy időre kisiklott az élete.

Így az reagál aki csak elvenni képes a másiktól; akkor vagy jó neki, ha minden tökéletes, mindketten vidámak vagytok, de abban a percben, hogy a dolgok rosszra fordulnak, vagy segítenie kéne neked, már nem kér belőled.

Keress mást, mert valszeg megúsztál egy silány kapcsolatot.

2020. szept. 15. 16:07
 17/30 anonim ***** válasza:
96%

1) A nevelőapád jelentsd fel. Sebeket fog feltépni, procedúra lesz (de igyekezni fognak hogy kíméletes legyen az eljárás) még nem évült el. Utána a zárkatársaitól majd a bent megkapja ami jár neki, letörlesztik rajta, hogy tönkretett valakit.

2) Keress fel egy jó szakembert (pszichológus), nagyon mély traumák vannak benned a felszín alatt, amiket még nem dolgoztál fel. Nem vagy még egyben.

3) Erős kötődési vágy dolgozik benned, egyfajta menekülőút, amit kihasznált a fickód. Ettől még nem az lesz akire támaszkodni tudsz a jövőben. Mindenképpen a 2)-es pontra ugranék...

2020. szept. 15. 16:11
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne sjanáld ezt a srácot. Nincs miért. Semmit nem veszítettél.
2020. szept. 15. 16:11
 19/30 anonim ***** válasza:
69%

"A szüleim ráadásul nem tudnak semmit. Ők ismerték őt és nagyon kedvelték, azt is tudták,hogy ..."

"2 éves koromban gyerekotthonba kerültem majd 5 évesen visszakerültem a szüleimhez. Az édesanyám élettársa 8 évesen kezdett zaklatni, először csak tapogatott,..."

Most akkor mi van? Kamuszagot érzek.

2020. szept. 15. 16:14
 20/30 A kérdező kommentje:
A nevelőszüleimre gondoltam.őket tekintek a szüleimnek anyának-apának. Az igazi anyámmal nem tartom a kapcsolatot. Az édesapámat soha nem láttam. Az anyám élettársáról nem tudok semmit, de szerintem akkor börtönbe került. A kórházban derült ki,hogy mi történt. Mielőtt visszakerültem volna a rendszerbe akkor beszéltek velem majd elvittek nőgyógyászatra is.
2020. szept. 15. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!