Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy 35 éves koromig nő létemre még nem volt hosszútávú párkapcsolatom? 2-3 hónaposak voltak eddig, abból viszont sok.
Nem értem a rengeteg lepontozást. Egyáltalán nem normális, ha sok rövid távú kapcsolatot tud csak valaki ennyi idősen felmutatni. 2-3 hónap alatt még egy jó dugásig sem lehet eljutni, a párkapcsolathoz meg nem is közelít, ez az ismerkedés fázis.
Lehet mondani, hogy nem ő az oka, de minimum annyiban igen, hogy nagyon rosszul választ.
Kérdező, ez csak kifogás. Rengeteg aktív, nagy sportolónak van hosszútávú kapcsolata, van, aki már házas is és családot is alapított.
Nem normális. Minél több kapcsolatod volt, annál válogatósabb leszel és annál nehezebben tudsz majd ragaszkodni a meglévőhöz.
Van egy kollégám, pasi. Kb 2 havonta új nője van. Amint valami gond jelentkezik (pl.: a nő kezd ragaszkodni hozzá), szakít.
Jó lenne, ha hosszabb ideig nem pasiznál. Hagyjad, hogy kiürüljön ez a szervezetedből.
Csak egy kérdés.
Te jól érezted úgy magad, neked azok a kapcsolatok elegek voltak, vágytál egyáltalán többre?
Hát pedig pszichológust felkeresni nem szégyen, mi magunk nem biztos, hogy szembesülünk a hibáinkkal, visszájelzés híján nehéz eldönteni mi lehet a gond, én is voltam mikor többször rossz embereket választottam. Eljutottam arra a pontra, hogy igen valamilyen szinten felelős vagyok azért ha folyton link emberbe botlok. Persze lehet várni meg válogatni, de az évek eltelnek lassan negyven felett szűkülnek az esélyek. Persze azt nem írta a kérdező h hiányzik e neki a társ az életéből vagy nem, ez egy lényeges szempont, mert ha nem igényli akkor hiába írjuk h nem normális, lehet ő inkább magának való teremtés.
Kérdező neked így megfelel vagy elkeseredettségedben tetted ki a kérdést? Szeretnél családot?
Nagyon sok dolog közrejátszhat ebben....
Az élsportolók elég zavaros életet élnek, a hétvégéjük is foglalt, egy párkapcsolat ezt elég nehezen viseli. A másik a személyiséged...a kapcsolatokat ki szakította meg? volt veszekedés? Ragaszkodtál a partnereidhez vagy könnyen elengedted őket?
Aki gyakran váltogatja a partnereit az vagy nem akar kötődni senkihez, vagy keresi az "igazit" és aki nem ugorja meg a lécet azonnal az repül. Van olyan nő aki azt nem tűri hogy a férfi beleszóljon az életébe, hogy irányítson, egyszerűen megfojtják egymást. nekem is van ilyen ismerősöm, gyönyörű nő elviselhetetlen személyiséggel. Ha a férfiak próbálkoznak nálad akkor a külsővel biztosan nincs probléma, ha ők szakítják meg a kapcsolatot akkor valamit hiányolnak belőled vagy túl dominánsnak tartanak, ha Te szakítasz akkor meg lehet hogy túl magasra tetted a lécet.
lehet, hogy egy pszichológus nem árt megfejteni az okát és megkeresni a megoldását, de talán sikerülhet nélküle is.
ez az előadás elég sok haszonos dolgot összeszed a kapcsolatokról, érdemes megnézni:
Szerintem normális. Más lehetett pl.: a prioritása az embernek, nem volt addig felnőve rá, csak tanulási szándékkal voltak azok a 2-3 hónaposak is. Sok oka lehet.
Én 38F vagyok, de 0 kapcsolatom volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!