Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyrehozhatom még, vagy ennyi volt?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, h nekem nagyon tetszik egy srác, de csak msn-en tartjuk a kapcsit személyesen még nem találkoztunk, illetve én látom a vonaton, de ő nem ismer fel engem...szóval bevallottam neki azt, h mit érzek, és ő kikosarazott, nem azért mert nem jövök be v iesmi, hanem azért, mert állítólag egy pár haverja kérdezgette rólam, h mi van velem?! de én azt sem tudom h a haverjai honnan tudták azt meg, h mi beszélünk, nem én mondtam el nekik...nah a lényeg az, h ő most berágott rám, h miért kürtölök szét mindent meg miért állítom rá a haverjait, és neki elege van a feszültségekből...

Viszont én ezt abszolut nem tartom fairnek mert télleg nem én tehetek róla, nem tettem semmit, nem is ismerem a haverjait, miért kell szenvednem mások kavarása miatt...szerintetek próbáljak alkalmat keresni rá, h megbeszéljük a dolgot? (ha igen, akkor mit mondhatnék neki ebben az esetben?) v teljesen felejtős a dolog?!

köszi előre is!

2008. nov. 27. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossz helyzetben vagy! sajnállak egy kicsit, Csak azt nem értem hogy ha tényleg nem ismered a haverjait miért nem hiszi el???

:-O

A másik ha már most ennyit veszekedsz vele mi lesz később nem enged WC-re???

Nem felejtős csak el kell magyarázni neki a dolgokat, és ha legközelebb látod menny oda hozzá. és akkor minden ki derül mert élőben nem fog letiltani (mint msn-ről) vagy nem fog kilépni.... legfeljebb el mondja a véleményét!!!

2008. nov. 27. 18:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanácsot! :) Csak háát nem olyan könnyű menet lesz az, h én odamegyek hozzá, elég félénk vok...meg félek a reakciójától is...és igen, abban igazad van, h mi lesz később...viszont engem ez nagyon zavar h alaptalanul okol, és ha ez a kavarás nincs, simán összejöttünk volna...:S
2008. nov. 27. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Tedd, amit az első válaszadó írt. Menj oda hozzá, ne félj a reakcióitól, ő is meg lesz lepődve ha odamész. Amúgymeg ez neked dolgozik, mert élőben jobban átmegy neki, amit érzel és őszintébbnek tűnsz ha a szemedbe néz.

Ha nem sikerül vele beszélni, vagy nem hisz neked és téged okol, akkor bizony felejtős.

2008. nov. 28. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!