Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm teljesen kibukott ezen, nem esett kicsit tulzásba?
Van egy barátnőm aki a minap teljesen kibukott rám, hatalmas veszekedés minden, hogy én őt lesz*m, nekem ő nem fontos, én nem ragaszkodom hozzá stb stb. Az történt, aznap napközben is beszéltünk messengeren, de nyilván akkor ír az ember mikor épp ráér, nem vezetés dolga intézgetése közepette. Pont dolgomat intéztem és épp egy boltba tértem be mikor írt hogy most van szabad 10 perce és tök jó akkor legalább velem tud lenni kicsit. Én meg ugye közben pont a boltban voltam már, mikor kijöttem 7 perc-re rá gondoltam fel is hívom. Hát nem vette fel. Majd később nekem állt hogy mondta hogy csak 10 perce van és neki ez tök fontos lett volna, és én őt semmibe nem veszem, nekem ő nem fontos...hiába magyaráztam el neki emberi nyelven hogy az ember jön megy intézi napközben a dolgát, mondtam neki ha olyan fontos volt miért nem telefonon hívtál? ráadásul én hívtam rögtön miután kijöttem a boltból. Egész nap beszélünk szinte messengeren, vagy este felé telón. Rengeteget. De ő ennyiből ezt vonta le. Meg hogy de én aznap szabadnapos vagyok, ő meg dolgozott, és nekem igazán szakíthattam volna rá időt arra a 10 percre. Előtte messengeren ott beszélgettünk persze hézagosabban de beszéltünk.
Persze az nem baj ha én hívom telón őt, az esetek 80-90% ban elérhetetlen és nem veszi fel. Nem munka miatt egyébként is. (mert hát ő állítása szerint nem szeret magával vinni telefont sehova).
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Tényleg figyelek rá, többet is mint kéne, neki van olyan hogy mondja egy pillanatot várjak 10 peerc, és több órára eltűnik telón nem lehet elérni..aztán egy bocsi. És neki ezen a 10 percen most bumm.
Ott szált el az agyam mikor bevágta, hogy de én szabad napos voltam ő meg dolgozott és igazán figyelhettem volna rá ha neki csak az a 10 perce lett volna hogy beszélni tudjunk. Mire mondtam mégis mit gondol, én szabad napos vagyok nem a teló előtt ülök egész nap hogy ő neki mikor lesz "bumm" 10 perce rám, hanem intézem a dolgom napközben jövök megyek teszek veszek. Miért nem hívott telón ha fontos volt. Ezt tudtam neki csak mondani, de persze már 40-50 perc ezen téma után teljesen elpukkant az agyam hogy mit nem lehet ezen megérteni és mit lovaglunk ezen ennyit.
Beszéltünk utána erről is, ha épp a kasszánál vagyok, vagy postán, akkor nem fogom hagyni hogy csengjen kinyomom és 1-2 percen belül vissza hívom. De ez neki világvége, mert őt még sose nyomták ki. És nem fontos nekem akkor ő...értitek ti ezt?
Èn ìgy èrtelmeztem: a kèrdező nem dolgozott, hanem dolgait intèzte. Boltba ment be èppen.
A bàràtnő viszont tènyleg munkàban lehetett, ha ìgy meg volt szabva az ideje (10 perc).
Szerintem azèrt akadt ki, mert csalòdott volt, nem pedig mert hisztizni akart.
Minden èrmènek kèt oldala van
"Egész nap beszélünk szinte messengeren, vagy este felé telón. Rengeteget."
Nem lehet, hogy a barátnőd telefon függő + kapcsolatfüggő kombó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!