Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm teljesen kibukott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm teljesen kibukott ezen, nem esett kicsit tulzásba?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm aki a minap teljesen kibukott rám, hatalmas veszekedés minden, hogy én őt lesz*m, nekem ő nem fontos, én nem ragaszkodom hozzá stb stb. Az történt, aznap napközben is beszéltünk messengeren, de nyilván akkor ír az ember mikor épp ráér, nem vezetés dolga intézgetése közepette. Pont dolgomat intéztem és épp egy boltba tértem be mikor írt hogy most van szabad 10 perce és tök jó akkor legalább velem tud lenni kicsit. Én meg ugye közben pont a boltban voltam már, mikor kijöttem 7 perc-re rá gondoltam fel is hívom. Hát nem vette fel. Majd később nekem állt hogy mondta hogy csak 10 perce van és neki ez tök fontos lett volna, és én őt semmibe nem veszem, nekem ő nem fontos...hiába magyaráztam el neki emberi nyelven hogy az ember jön megy intézi napközben a dolgát, mondtam neki ha olyan fontos volt miért nem telefonon hívtál? ráadásul én hívtam rögtön miután kijöttem a boltból. Egész nap beszélünk szinte messengeren, vagy este felé telón. Rengeteget. De ő ennyiből ezt vonta le. Meg hogy de én aznap szabadnapos vagyok, ő meg dolgozott, és nekem igazán szakíthattam volna rá időt arra a 10 percre. Előtte messengeren ott beszélgettünk persze hézagosabban de beszéltünk.

Persze az nem baj ha én hívom telón őt, az esetek 80-90% ban elérhetetlen és nem veszi fel. Nem munka miatt egyébként is. (mert hát ő állítása szerint nem szeret magával vinni telefont sehova).

2020. szept. 13. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
ez egy hisztis pi, lapat
2020. szept. 13. 12:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem hiszti. Ha nem érti meg, amit mondtál neki akkor hagyd rá a pitsába. Majd lenyugszik
2020. szept. 13. 12:44
 3/12 Ramos ökle ***** válasza:
100%
Nem azzal van a gond, ahogy reagál, hanem azzal, h miért így reagál. Hozzászokott, h állandóan figyelmet kap, h minden aszerint megy, ahogy ő akarja, és amikor nem így van, akkor megsértődik. Ha ezen nem tudsz változtatni, akkor nem lesz jobb a helyzet.
2020. szept. 13. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Túltolta teljesen, egyértelmű hisztizés. Akár még azt is eltudom képzelni, hogy komolyabb gondok vannak a háttérben, ha nem egyszer történt ilyen - ha sok ilyen sztori van, ahol ráadásul megy a kettős mérce (neked ki kell szolgálnod őt, de ő azt csinálhat amit akarhat), akkor érdemes utána nézni milyen kapcsolatban vagy pontosan.
2020. szept. 13. 12:52
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Tényleg figyelek rá, többet is mint kéne, neki van olyan hogy mondja egy pillanatot várjak 10 peerc, és több órára eltűnik telón nem lehet elérni..aztán egy bocsi. És neki ezen a 10 percen most bumm.

Ott szált el az agyam mikor bevágta, hogy de én szabad napos voltam ő meg dolgozott és igazán figyelhettem volna rá ha neki csak az a 10 perce lett volna hogy beszélni tudjunk. Mire mondtam mégis mit gondol, én szabad napos vagyok nem a teló előtt ülök egész nap hogy ő neki mikor lesz "bumm" 10 perce rám, hanem intézem a dolgom napközben jövök megyek teszek veszek. Miért nem hívott telón ha fontos volt. Ezt tudtam neki csak mondani, de persze már 40-50 perc ezen téma után teljesen elpukkant az agyam hogy mit nem lehet ezen megérteni és mit lovaglunk ezen ennyit.

Beszéltünk utána erről is, ha épp a kasszánál vagyok, vagy postán, akkor nem fogom hagyni hogy csengjen kinyomom és 1-2 percen belül vissza hívom. De ez neki világvége, mert őt még sose nyomták ki. És nem fontos nekem akkor ő...értitek ti ezt?

2020. szept. 13. 13:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Ha dolgozom, akkor tudja a barátom, hogy munkaidőben hagyjon békén, csak akkor hívjon fel, ha valami halaszthatatlan dolog van (felgyújtotta a konyhát, lerobbant a kocsija stb.)
2020. szept. 13. 13:21
 7/12 anonim ***** válasza:
40%

Èn ìgy èrtelmeztem: a kèrdező nem dolgozott, hanem dolgait intèzte. Boltba ment be èppen.

A bàràtnő viszont tènyleg munkàban lehetett, ha ìgy meg volt szabva az ideje (10 perc).

Szerintem azèrt akadt ki, mert csalòdott volt, nem pedig mert hisztizni akart.

Minden èrmènek kèt oldala van

2020. szept. 13. 13:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincs azzal hogy csalódott volt és ennek hangot is ad annyi formában, hogy de kár hogy nem tudtunk beszélni mert hiányoztál. De az hogy ezen megy órákig a vita, és azzal jön hogy én ezért őt le*m meg nem fontos nekem...stb sttb nagyon idegtépő. A másik ugyan miből kellett volna nekem készenlétben lennem hogy majd egyszer lesz egy ilyen "csak 10 percem" van mondata felém. Mikor minden nap beszélünk..ha több napon keresztül elérhetetlen lennék vagy nem keresném megérteném , de ezt...felfoghatatlan számomra.
2020. szept. 13. 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

"Egész nap beszélünk szinte messengeren, vagy este felé telón. Rengeteget."

Nem lehet, hogy a barátnőd telefon függő + kapcsolatfüggő kombó?

2020. szept. 13. 13:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy sose volt ilyen. Eddig is úgy volt hogy amikor ugye ráért a másik napközben válaszoltunk egymásnak. Ha fontos teló, de én akár hányszor hívtam 90% ban sose vette fel. Még csak vissza sem hívott. Csak pl jelentkezett órák elteltével (nem a munka miatt). Mert állítóag nekik home office van még most is. Most jött ez nála és bum. Előtte héten szintén eljátszott egy ilyet hogy én őt le sem *m mert el voltam tünve x napon is, aztán meg kiderült hogy nem is én hanem ő volt aznap egész napra eltünve és azért nem beszéltünk messengeren. De erre ő felépített a fejben egy kész légvárat. És csak mondta mondta a végén meg már "keressek olyan lányt aki majd ezt tolerálja nekem, meg nem részletezném miket mondott még". Totál értetlenül álltam a dolog előtt és csak pislogtam.
2020. szept. 13. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!