Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta, h már nem szeret annyira, mint a kapcsolatunk elején, viszont akar szeretni, de ehez idő kell. Mit csináljak?
Hogy hogy csináld.. sajnos erre nemigen vannak konkrét tippeim, csak a helyzet fogja adni. Ráadásul tapasztaltam, hogy nem elég nagyon akarni viselkedni valahogy, ha mást érzek. Őszintén kevésbé kell érdekeljen.. Akkor tudsz természetességgel játszmázni. Ehhez nem kell agyátültetés, csak kezdj el valamivel foglalkozni, ami nagyon érdekel. Biztos van valami olyan dolog. Ha csak a haverokkal sörözés, akkor az. Lényeg, hogy legyen valami, ami miatt néha nem érsz rá vele foglalkozni.. Tudom, olyankor a legnehezebb elengedni magad, amikor épp a másik engedi el magát..
De nemcsak ez a ráérés-dolog, hanem ne mindig te öleld át, várd meg míg ő. Ne várd minden sarkon virággal. Ne hívd meg mindig mindenre. Ne nézz rá bárgyún, ne kérdezd meg, hogy "ugye szeretsz?" Ne gondolkozz húsz percet, hogy hogyan fogalmazd meg a válasz-sms-t, ha egyáltalán válaszolsz.. Ilyen apróságok. De nem keverendő össze a flegmasággal.
öhm örömmel jelenthetem be,hogy megoldódott:Dköszi a segítséget,nagyon hálás vok nektek
még1szer köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!