Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt mondta, h már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

THE ... kérdése:

A barátnőm azt mondta, h már nem szeret annyira, mint a kapcsolatunk elején, viszont akar szeretni, de ehez idő kell. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 15:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
ehhez
2010. aug. 6. 15:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Valószínű vége lesz a kapcsolatnak...a szerelmet akarattal nem tudjuk irányítani...azt még megpróbálhatod, hogy kicsit felfrissíted a kapcsolatot, valami olyan dolgot vigyél bele ami még nem volt...akkor még van esély, hogy újra belédszeret!

Hajrá!!!!

2010. aug. 6. 15:57
 3/13 anonim válasza:

kedves The :)

szerintem gondolkodj el azon , hogy biztos , hogy a lánynak meg adsz minden törődést?

ha a válaszod igen ... akkor lehetséges , hogy egy másik fiú van a dologban

hogyha meg kétségeid támadnak , és arra jutsz , hogy nem , akkor talán kissé jobban kellene igyekezned

Ha a lány , mást választ , talán el kell fogadnod a döntését ...

Szerintem , egy jó , alapos beszélgetés segithet a dolgon...

Sok sikert:)

2010. aug. 6. 16:01
 4/13 A kérdező kommentje:
utolsó:szerintem még túl sokat is foglalkozok vele...
2010. aug. 6. 16:12
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez szerintem minden kapcsolattal így van!

eleinte rózsaszín minden, aztán idővel úgy érzed, mintha nem szeretne.

Itt a hétvége-menj el Vele kirándulni, legyetek együtt.

Ott eldől, hogy tényleg egy párt alkottok-e még, vagy inkább zárjátok le a kapcsolatot.

Ez kettőtök döntése kell,hogy legyen!

A legjobbakat kívánom!

2010. aug. 6. 16:18
 6/13 A kérdező kommentje:
hát sajna ő párbajtőrözik és most augusztusban vannak az alapozó edzései,ami azt jelenti,hogy reggel este edzésen van...
2010. aug. 6. 16:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy pont az a baj, hogy túl sokat foglalkozol vele. Talán meg van róla győződve, hogy örökre mellette maradsz. Ha egyszer valami mást csinálsz tali helyett, vagy nem hívod fel a szokott időben, vagy bármi ilyen apróság előidézhet benne egy kis bizonytalanságot, ijedséget, ami sokszor előremozdítja a dolgot, akár elkezdhet "rohanni utánad" és rajongani érted. Ha ezt a viselkedést hosszabb távon folytatod. Persze nehéz, mert nem arról szól, hogy legyél flegma bunkó, ugyanakkor ne is rajongd körbe, mert pont ez a lényege.

Aztán még kiderülhet, hogy ez csak egy múló rossz periódus, ami minden kapcsolatban előfordulhat.

2010. aug. 6. 16:30
 8/13 anonim ***** válasza:

basszus :(

Pedig mindenképp egy "összezárást" kellene csinálnotok!

Ahol csak kettesben lennétek-esetleg beszélgetnétek!

2010. aug. 6. 16:30
 9/13 A kérdező kommentje:

16:30

pont ezt akarom én is tenni,csak elég nehéz...hogyan csináljam,h ne fussak utána mint 1 kiskutya,de ne is kergessem el?

2010. aug. 6. 16:34
 10/13 anonim ***** válasza:

a csajok csak mondják h azt szetetnék ha egy pasi mindent megtenne értük

ne vegyen kézpénznek acsaj!!!

érezze h téged is elveszithet

persze azétz éreztesd vee h szereted és jmellette vagy, de nem mindenáron!

nekik is izgi küzdelem kell!

2010. aug. 6. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!