Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta, h már nem szeret annyira, mint a kapcsolatunk elején, viszont akar szeretni, de ehez idő kell. Mit csináljak?
Valószínű vége lesz a kapcsolatnak...a szerelmet akarattal nem tudjuk irányítani...azt még megpróbálhatod, hogy kicsit felfrissíted a kapcsolatot, valami olyan dolgot vigyél bele ami még nem volt...akkor még van esély, hogy újra belédszeret!
Hajrá!!!!
kedves The :)
szerintem gondolkodj el azon , hogy biztos , hogy a lánynak meg adsz minden törődést?
ha a válaszod igen ... akkor lehetséges , hogy egy másik fiú van a dologban
hogyha meg kétségeid támadnak , és arra jutsz , hogy nem , akkor talán kissé jobban kellene igyekezned
Ha a lány , mást választ , talán el kell fogadnod a döntését ...
Szerintem , egy jó , alapos beszélgetés segithet a dolgon...
Sok sikert:)
Szia!
Ez szerintem minden kapcsolattal így van!
eleinte rózsaszín minden, aztán idővel úgy érzed, mintha nem szeretne.
Itt a hétvége-menj el Vele kirándulni, legyetek együtt.
Ott eldől, hogy tényleg egy párt alkottok-e még, vagy inkább zárjátok le a kapcsolatot.
Ez kettőtök döntése kell,hogy legyen!
A legjobbakat kívánom!
Lehet, hogy pont az a baj, hogy túl sokat foglalkozol vele. Talán meg van róla győződve, hogy örökre mellette maradsz. Ha egyszer valami mást csinálsz tali helyett, vagy nem hívod fel a szokott időben, vagy bármi ilyen apróság előidézhet benne egy kis bizonytalanságot, ijedséget, ami sokszor előremozdítja a dolgot, akár elkezdhet "rohanni utánad" és rajongani érted. Ha ezt a viselkedést hosszabb távon folytatod. Persze nehéz, mert nem arról szól, hogy legyél flegma bunkó, ugyanakkor ne is rajongd körbe, mert pont ez a lényege.
Aztán még kiderülhet, hogy ez csak egy múló rossz periódus, ami minden kapcsolatban előfordulhat.
basszus :(
Pedig mindenképp egy "összezárást" kellene csinálnotok!
Ahol csak kettesben lennétek-esetleg beszélgetnétek!
16:30
pont ezt akarom én is tenni,csak elég nehéz...hogyan csináljam,h ne fussak utána mint 1 kiskutya,de ne is kergessem el?
a csajok csak mondják h azt szetetnék ha egy pasi mindent megtenne értük
ne vegyen kézpénznek acsaj!!!
érezze h téged is elveszithet
persze azétz éreztesd vee h szereted és jmellette vagy, de nem mindenáron!
nekik is izgi küzdelem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!