Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ettől tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ettől tényleg beteg lehet?

Figyelt kérdés
A strandon tegnap sexeltem a barátnőmmel, és azzal jött mameg hogy hüvelygombája lett emiatt és soha többé nem akar ott sexelni mert beteg lett emiatt. Én nem értek ehhez, de furcsállom a dolgot, és nem tudom hogy csak erre akarja fogni, vagy meg csalt, esetleg tényleg hüvelygombát lehet kapni a strandi víztől ha ott sex történik. És hozzá teszem nekem semmi erre utaló jele nincs a farkamon.

#nők, férfiak, betegség, strand, sex, párkapcsolatok
2020. szept. 11. 15:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Csak hallottam, a munkahelyen kollégáktól, hogy mások is sexeltek strandon, de nekik nem lett semmi bajuk, és ezért hittem el ezt félig meddig a csajomnak, mert mi egyszer csinálunk ilyet és bum, és mások meg többszőr csinálták és semmi. Rajtam pedig ténylegesen semmi erre utaló tünet nincs.
2020. szept. 11. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
És olyan lány is van, aki sose lesz gombás, még akkor se, ha húszan kefélik meg a strandon. Neked őt kéne megtalálnod!
2020. szept. 11. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én meg még sosem szexeltem strandon, aztán mégis volt már gombám. Szóval tökmindegy, hogy a kollégák női mit és hol kaptak el, a te csajod elkapta.
2020. szept. 11. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis kapcsolat lehet, hogy nem bízol a barátnődben, a biológiai ismereteid pedig siralmasak, nagyon ciki felnőtt emberként ennyire tájékozatlannak lenni.
2020. szept. 11. 16:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ami a vízben van, azt bedolgozod a csajodnak, csak ennyi. Agyi paralimpiai dobogósok vagytok!
2020. szept. 11. 16:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát barátnőd erre fogékony, én az ajak herpeszre. Mi annó a Balatonban is(felvételi eredmény hírdetéskor),itthoni medencében is....
2020. szept. 11. 17:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire buta nem lehetsz! A balaton meg a velencei tó annyira retkes, hogy már egy sima fürdéstől is gombát lehet elkapni, nem hogy szextől! Gratulálok, hogy te meg egyből megcsalásra gondolsz! Vagy egy rossz hírem, amíg te nem kezelteted magad, addig vissza fogod mindig fertőzni a barátnődet, sosem fogtok a gombától szabadulni! Ja és az azt jelenti, hogy minimum 2 hétig canesten krémmel kell ott lent kenegetned naponta, addig nincs szex. Ha nem kezelteted magad, akkor soha nem múlik majd el és minden egyes csajnak át fogod adni...A gomba a férfiak 90%ának semmilyen tünetet nem okoz, csak hordozók vagytok...
2020. szept. 12. 09:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Bizony én is ott kaptam el a gombát 18 évesen. Egy kolleganőm meg olyan lábgombát kapott el hogy injekciós kezelés által gyogyult ki ebből. Vigyázni kell.
2020. szept. 14. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!