Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezt hogyan kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt hogyan kéne kezelnem?

Figyelt kérdés
Most írom frissen be zárkozva a vécében, a tömör szítuáció sok mindenben nem értünk egyett teljesen másképpen gondolkodunk, mondtam neki hogy költözzön inkább el, ( ő költözött hozzám) és azzal jött adjam neki a közös képeket az összeset mert ő vette a nyomtatomba a tinta patront így őt illeti, és azzal jött majd keressek olyat aki majd vesz nekem 10ezer forintos imunerősítő vitamint mert szerinte egy pasim se vett ilyet nekem bezzeg ő vett és elkezdte kiszedni a közös képeket mondván az ő pénzéből van, de az én nyomtatomból lett kinyomtatva ami bezzeg nem számít, és elkezdett engem az anyjának rosszul be állítani a telefonba hogy megy hozzá lakni mert ő az áldozatt cím én meg a rossz.

#uszítás, együtt élés, pénz, rá kiabálás
2020. szept. 11. 12:55
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Itt nem csak a képekről van szó amihez amugy ugyan annyi a jogom az alapból azt szimbolizálja hogy számára én kevesebbet érek saját magánál,hanem hogy a vitamint is rám kiabálta hogy szerinte én senkinek se érek annyit hogy rajta kívül bárki vett volna nekem vitaminokat.
2020. szept. 11. 13:37
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de kit érdekel? Szakítottál vele, hadd vergődjön, kit érdekel minek hord el meg miket vág a fejedhez?
2020. szept. 11. 13:38
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálad nincsenek mondat végek? Mintha egyszuszra darálnád le az egészet. Nyugodj le.
2020. szept. 11. 13:46
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

NE FOGLALKOZZ VELE.

Ennyi a megoldás.

Egy szakítás gyakran úgy alakul,hogy az emberek dolgokat vágnak egymás fejéhez.Tedd túl magad rajta.

Legyél okosabb és szard le a képeket is.

2020. szept. 11. 13:58
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a képek megvannak gépen is,de ha nincs sem ér meg egy cirkuszt.

Legyél nagyvonalú és higgadt!

Bele se menj értelmetlen vitába.

Nem az számít, hogy kié, meg kinek a joga, hanem az hogy egy ilyenen kár idegeskedni.

Had vigye!

És nem is kell válaszolni a vádaskodásaira csak annyit,hogy te nem így látod. És még valami..szereznék egy tizest arra a nyomorult vitaminra, akkor is ha a zaciba csapnék valamit és odaadnám neki hogy tessék, így nem kell!

Ezért az emberért nem kár.

2020. szept. 11. 14:11
 16/24 A kérdező kommentje:
És alapból járok szpichologushoz mert szorongásos depresziós vagyok, és nekem ez nagyon szíven űt, hogy valaki azt vágja a képembe hogy másnak ennyit sose érnél, mert ha az ember meg van szorulva mert az adósságait törleszti és meg vesznek ilyet, minek kell mindennel vissza élni és le nézni hogy bezzeg másoknak nem érnél ennyit ő ezt fixen hiszi.
2020. szept. 11. 14:15
 17/24 anonim ***** válasza:
19%
Állj bosszút. Feküdj le velem.
2020. szept. 11. 14:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szóval Te végül is panaszkodni jöttél ide most?
2020. szept. 11. 14:18
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal többet érnél
2020. szept. 11. 14:29
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

Hidd el,hogy ezen nem érdemes rágódni. Érnél. Egy normális kapcsolatban ez nem egy irreális költség a másikért.

Vannak emberek, akik nem annyira tudnak értelmesen érvelni, megbeszélni dolgokat, de a sértettség kihozza belőlük, hogy visszavágjanak.

Van,hogy nem is gondolja komolyan és később esetleg megbánja.Bántja, hogy elküldted és vissza akarta adni ezt a rossz érzést.

Szerintem ennyi történt.

Persze, elég tahó módszer ...

És igazából elérte a célját, mert megbántott.

De nem te vagy ettől kevesebb.

2020. szept. 11. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!