Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezt hogyan kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt hogyan kéne kezelnem?

Figyelt kérdés
Most írom frissen be zárkozva a vécében, a tömör szítuáció sok mindenben nem értünk egyett teljesen másképpen gondolkodunk, mondtam neki hogy költözzön inkább el, ( ő költözött hozzám) és azzal jött adjam neki a közös képeket az összeset mert ő vette a nyomtatomba a tinta patront így őt illeti, és azzal jött majd keressek olyat aki majd vesz nekem 10ezer forintos imunerősítő vitamint mert szerinte egy pasim se vett ilyet nekem bezzeg ő vett és elkezdte kiszedni a közös képeket mondván az ő pénzéből van, de az én nyomtatomból lett kinyomtatva ami bezzeg nem számít, és elkezdett engem az anyjának rosszul be állítani a telefonba hogy megy hozzá lakni mert ő az áldozatt cím én meg a rossz.

#uszítás, együtt élés, pénz, rá kiabálás
2020. szept. 11. 12:55
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Jah és annyit hozzá tennék azért küldtem el, mert be ismerte hogy a próblémák meg oldása helyett neki a kicsinyes bosszú többet ér neki, és elkezdtem tisztán látni hogy ez köztünk emiatt sose fog müködni ha nekem kell engedni mindig, és uszítja ellenem az anyját mert mindent máshogyan addd elő, magát mátírnak engem meg rossznak, aztán meg jön az uszítás, és nem láttam tovább értelmét, de az hogy úgy tesz, hogy szerinte más pasitól sose kaptam volna immun erősítő vitamint mert senkinek se értem volna ennyit ez eléggé fájt, mintha ez amit ő tett annyira egyedi lenne és az emberek egymásnak ha másiknak gyenge az imunrendszere ez nem alap gesztus lenne ha másiknak éppen nem telik rá.
2020. szept. 11. 12:58
 2/24 anonim ***** válasza:
93%

Két idióta...

Dobd már ki, had menjen.

Aztán letiltani mindenhol.

És hisztit befejezni!

2020. szept. 11. 13:03
 3/24 anonim ***** válasza:
90%

Sehogy,költözzön az anyjához és ne foglalkozz azzal mit gondol rólad ő vagy az anyja.Többet úgyse kell találkoznod velük.

Találsz majd másik férfit aki vesz neked immunerősítő vitamint,nyugi! :D

2020. szept. 11. 13:06
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit meg kellene nyugodni, agyvérzést kapsz a végén.
2020. szept. 11. 13:08
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem várok el ilyet hogy bárki költsön rám, de ha anyagilag le vagyok égve éppen mert tartozásaimat rendeztem és vesz nekem valaki vitamint minek kell rá kiabálni és ugy tenni hogy senki se tenne ilyet érted ez kinek ne fájna?
2020. szept. 11. 13:09
 6/24 anonim ***** válasza:
83%

Ezt írod: "...sok mindenben nem értünk egyet, teljesen másképpen gondolkodunk, mondtam neki hogy költözzön inkább el...".

Ezek láttán én nem látom értelmét az együttlétnek. Még a fényképeken sem tudtok megegyezni, akkor hogyan tudnátok sokkal lényegesebb dolgokon?

Ha elküldöd őt, akkor minek a fényképek? Vigye. Legalább könnyebebn elfelejted őt.

2020. szept. 11. 13:21
 7/24 A kérdező kommentje:
Mert szerintem nincs joga le nyúlni olyat, amihez ugyan annyi jogom van, és ez az egész amit elő add kicsinyes bosszú hogy nekem kevesebb jusson bármiből is.
2020. szept. 11. 13:23
 8/24 anonim ***** válasza:
63%
Ezért is kell a lányok mellé érett, FÉRFI partner, nem ilyen kölyök.
2020. szept. 11. 13:23
 9/24 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez úgy kéne kezelned,hogy nem foglalkozol a bosszújával sem a képekkel.Minek kellenének neked a közös képek szakítás után?
2020. szept. 11. 13:35
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szarnak akarod megtartani a képeket, ha szakítottál vele? Mindketten dedós szinten vagytok, egy óvodás érettebb nálatok.
2020. szept. 11. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!