Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elromlik valami rögtön hisztizik, hogy "ez is csak velem történhet meg" illetve mindenen rögtön felidegesíti magát ahelyett, hogy racionális megoldást keresne. Milyen férfi az ilyen?
23 éves amúgy, más hibája nincs, de ettől kivagyok. Két éve vagyunk együtt, tényleg ezen kívül semmi más rosszat nem tudnék róla mondani de ezt nevetségesnek érzem.
Tegnap filmet akartunk nézni a laptopjáról ami már elég régóta haldoklik és miután bekapcsolt lefagyott és vagy 15 percig nem csinált semmit. Ezen is felb**szta magát, csapkodta a billentyűt, mondta hogy "ez is csak velem történhet meg, pont hiányzott egy újabb kiadás laptopra, hurrá nincs gépem" meg hasonlókat mondott. Én mondtam neki, hogy újra kéne rakni (amióta megvette cirka 4 éve hozzá se volt nyúlva), illetve egy szervizt érdemes megpróbálni, van kontaktom is hozzá. De nem, ott puffogott amíg végül felhoztuk az én laptopomat és lenyugtattam.
Ez most csak 1 példa, de mindennel ilyen. Elront valamit a főzés közben akkor is jön a rinya hogy ő semmiben nem jó, játszunk és veszít rögtön magyaráz hogy ő mindenben béna...
de ezek csak pár percesek, aztán lenyugszik és minden oké.
Amit nem értek, hogy amúgy egy tanult, nagyon értelmes és okos férfi, és velem is borzasztóan kedves, odaadó. Akkor erről lelehet szoktatni, vagy hagyjam had rinyáljon pár percet?
Köszi
"Az garantált h infarktus fogja elvinni"
Szerintem őt nem. Max. azt, aki a környezetében él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!