Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjam el a páromnak hogy nem lehet gyerekem?
Ez azért is furcsa, mert én pl. most tanulom a jogszabályokat, - a Büntető Törvénykönyvből is volt anyag - de olyan jogszabállyal, ami valamiért lefedné a meddőség eltitkolását, nem találkoztam.
Vajon a BTK bünteti akkor azt is, ha pl. kiderül, hogy a gyerek amit amit a nő vár, házasság előtt fogant egy másik pasitól? A kutatások alapján a férfiak 10%-ának semmi köze biológiailag ahhoz a gyerekhez, akit nevel.
Azért ez is szemétség, nem!?
Szóval megkérném a 4-es válaszolót, hogy tisztázza már a jogi helyzezeket.
Neked meg azt mondom Kérdező, hogy semmi olyat ne csinálj, amiért büntethetnek. Ha valamilyen okból kiderül, hogy esetleg megbüntethetnek azért, mert úgy nősülsz, hogy eltitkolod a meddőséged, ne házasodj.
De a lényeg az, hogy úgy gondolom, a nők borzasztóan sokat hazudnak, szóval neked sem kell mindig igazat mondani - ha annak nincsenek jogi következményei, amellyel büntetést vonsz magadra. Ha büntethetnek, akkor ne hazudj.
Utolsó!
Mindkettő aljas húzás, de attól, hogy te általánosítasz a női nemre olyan dologban, ami amúgy nem annyira mindennapi, még a kérdező párja nem biztos, hogy megérdemli a hazugságot. Legális hazudni, elhallgatni dolgokat, csak épp aljas, Isten ments hogy hozzámenjek egyszer egy ilyen alakhoz.
Kérdező te egy rohadt nagy szemétláda vagy!
37 éves nőnél már erősen ketyeg a biológiai óra, tudod, hogy szeretne gyereket, de te abban a hitben hagyod, hogy ebben te is partner vagy.
Önző okokból elveszed tőle a gyerekvállalás örömét. Hogyan lehet ilyen kevés empátia valakiben?
Egyetlen mentséged az lehetne, ha nemrég derült ki ez a probléma. Írásod alapján ez nem így történt. Ha azzal állsz elő, hogy ez a helyzet, de te támogatnád mesterséges megtermékenyítést, akkor még talán melletted marad (bár nem érdemled).
Délután vagy este majd írok ki egy ugyanilyen kérdést, csak férfi szemszögből. (Ahol a nő b@ssza át a férfi fejét hasonlóan.) Majd meglátom ott ugyanennyi támogatás érkezik-e a férfinek, mint itt most a nőnek.
Ezt azért mondom, mert férfiként én pl nagyon szeretnék gyerekeket (kb 3-at) és nekem is van egy ilyen félelmem, hogy egy nő átver ezzel, hogy csak bekamuzza, hogy ő is akar gyereket, vagy hogy annyit akar, amennyit én is, aztán "meggondolja magát" miután már összekötöttük az életünket.
Ha házasság alatt írnak szerződést és abba benne van, hogy gyerek (valamilyen formában, tudok ilyenről), akkor jogosult a perre.
De amúgy ilyen nincs.
De sztm szánalmas, hogy nem mondod el neki, éveket pazarolt rád, pláne, hogy te tudtad, hogy szeretne gyereket.
N28
16*
Én nőbe is ugyan úgy elítélem az ilyet!
Én mondtam az elején páromnak, hogy biztos, hogy nem szülők többet, kevés az esély, hogy ez változik. Pedig csoladatos ember. Neki nincs gyereke, nekem van egy lányom, a sajatjaként kezeli/szereti.
N28
Nem olvastam el az előtem írokat...
De az milyen már ilyem f@szságot, hogy vagy ilyen szemét,vszegény nő teljesen ki esik az optimálus szülési időből egy ilyen miatt.
Ha szereted már rég elmontad volna neki, de ezek szerint csak egy kényelmes anyuci fia vagy.
A mai világban annyi minden dolog van ami megoldja az ilyen dolgokat...
De csak várj még hagy omoljon benne össze minden amit szeretet bened... szemét.
"15-ös, a nőket is ugyanúgy szétszedik itt, nem tudom, mit pattogsz"
Nem igaz, ezen a fórumon 90%-ban csak a pasikat csesztetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!