Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog az, hogy elfelejti a szülinapom?
Ebből ekkora ügyet csinálni?Tudod mit?szakíts vele mert elfelejtette a születésnapodat.
Istenem mai tini világ-.-"
Én nekem is van barátnőm tisztelem és qrvára szeretem,mindennél jobban és ha el is felejtené a születésnapomat lexarnám. A lényeg,hogy én nem felejtettem el az övét. Ennyi :-)
Ennyi mond meg neki h rosszul esett - legközelebb nem fogja elfelejteni. Bár lehet akkor már más pasinak kell ezt észben tartania
22F
én még a barátomal szülinapom elött egy hétel szkitotunk, vagyis ö szakitot velem azal az indokal hogy nem elég jo nekem de ö öröké szeretni fog... szülinapom elöt egy napal irtam nek egy emailt hogy én csak annyit kérek szülinapomra hogy jöjön fel msn-re és beszéljük meg a dolgokat, szülinapomon válaszolt hogy "bocs de nem tehetem" retenetesen roszul esett, és még hogy öröké szeretni fog? azmondom az ien dögöljön meg =( a barátod is egy szemétláda hogy elfelejtete... szerintem szakits vele
16L
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:04:
Téged az egyik legkommerszebb, legrosszabb szakítós szöveggel dobtak ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!