Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném túl magam az első, reménytelen szerelmen?
Figyelt kérdés
18 éves leszek és sajnos szerelmes vagyok:( Azért írom,hogy sajnos,mivel ez a szerelem teljesen reménytelen:( El vagyok keseredve,úgy érzem nincs értelme az életemnek nélküle:'( Folyamatosan rá gondolok,mindenről ő jut az eszembe. Az éjszakákat is végigsírom,enni sem bírok. Abban reménykedem,ha itt kiírom magamból az érzéseket,talán könnyebb lesz,ugyanis senkinek nem mondhatom el az érzéseimet.Ha valaki járt már hasonló cipőben,és tudna adni valami tanácsot,azt nagyon megköszönném...Úgy érzem,nem bírom tovább..:'(2010. aug. 6. 12:17
11/14 anonim válasza:
én is ugyan ebben a cipőben voltam 2 hete...csak mi nem azért váltunk el mert nem szerettük egymást vagy mert nem voltunk fontosak egymásnak hanem azért mert el kellett mennie...én is 1 hét alatt 4kg fogytam sírva aludtam el és sírva keltem és az álmomban mindig ott van mai napig...nekem a barátaim és a szüleim nagyon nagy segítséget adtak és mai napig én sem mondhatom el senkinek h kiért dobog úgy igazán a szívem senkinek nem mondhatom meg h köztünk valaha is volt valami és tudom milyen érzés ez az egész a kulcs a barátok és az idő...menj szórakozz tombold ki magad...ez nekem segített és sok sikert minden helyre fog jönni majd meglátod;)
12/14 anonim válasza:
és a legfontosabb h kösd le a figyelmed nem szabad gondolkodnod előző voltam
13/14 anonim válasza:
Az első szerelem mindíg az egyetlennek, legnagyobbbnak tűnik egy ideig.
Majd az 5. környékén rájössz, hogy nem volt ez olyan egyedi.
14/14 anonim válasza:
Nem is tudja, hogy létezel? Talán fel kéne hívnod valahogy a figyelmét, de ha ez nem megy talán nem is akarod őt igazán. Nem fogok hazudni, nagy esély van rá, hogy kudarcot vallasz, de ha meg sem próbálod sosem tudod meg mi lett volna ha. Nem azt mondom, hogy rohand le, de valahogy meg kéne tudnia, hogy létezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!