Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el őt? Ez az első hogy így érzek de reménytelen.14/L
köszi az eddigi válaszokat!:)
de ez így már tényleg borzalmas..ő nemtudom mit gondol én meg csak rágódom itt.:S
első veled is ez a helyzet?
Hát féléve minden álmomban benne van, nincs óra, hogy rá ne gondolnék:(Közben nagyon jóba vagyunk és amikor megérint az annyira áhh és ahogy beszél arra gondolok, hogy többet egy szót se ugyse mondd semmi értelmeset szegény:) inkább mulassuk csókkal az időt és ilyenkor annyira nehéz megállni.
Pedig amugy fiúknál nálam nem lenne hiány, csak már meguntam őket, már nem érdekelnek.
Miatta megyek iskolába, mindig kedveskedek vele, jövőhéten is veszek egy üveg malibut mert azt szereti és ennyi elég is. Tekintve, hogyy nem nagy titok az osztályba, hogy lányokkal is szoktam kacérkodni, öneki is modogattam ugy mintha szórakoznék, nem hitte el.
Féléve nem sikerül csak néha egy-egy hétre elfelejteni, meg amikor valami alkohol befolyása alatt állok, és a kis apró kalandok
Hát ez van szeretem, de amig nem lesz több, addig boldog vagyok a mosolyáért, a nézéseiért, a hangjárért és még sok rengeteg másért.
14/L az első válaszoló
Én is pont igy éreztem egy lány iránt.
1évig birtam hogy ne mondjam el neki. (naná hogy a pasikat szerette), 4 évig vártam rá hátha egyszer belém szeret.
Ugyanez volt, minden percben vele akartam lenni, és számomra már akkor boldog voltam ha csak 2 percre láttam egy nap.
De 4 év után már nem birtam tovább, szeretni is akartam, de mivel tiszteletben tartottam hogy ő hetero, igy tudtam soha nem lesz ez többé barátság ha én többet akarok tölle.
Akkor ugy gondoltam, nem akarok nélküle élni, totál depis voltam.
Megoldás: - időkérés....ne barátkozzunk, ne beszéljünk, ne lássuk egymást...mégha beleis döglesz. Plussz tudod vannak olyan társkereső oldalak ahol tuti leszbikus/bisex csajok vannak, és ott már biztos olyan csajt találsz aki tuti hogy a csajokat szereti.
Nekem ez segitett. Persze 1 évbe beletelt. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!